- 21 Eylül 2014
- 7.981
- 11.888
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sisirip ucuralim ne dersin
ben iyi ban yapar bu konu dedim ama yırttik
ben hep seni görünce şeyi merak ediyorum o 3 bebeyi hem idare edip hem ev işi hem okul hem koca hem burası nasıl bir gadınsın sen kadesa
italya kendim kaşındım ama girdik bir yola artık. ağlaya ağlaya dönmem umarım zaman yaklaştıkça geri geri gidiyor ayaklarım
dimi ya bazısı çok güzel oluyor
western eskilerde kaldı tabi nerden çıktıysa
[QSephoraa, post: 39360214, member: 144822"]Kociş ve hobbit. Bir bütün oldular, en az haftada bir buluşuyorlar.
icime gurt düştüben hala yırttık mı emin değilim
okulda işim rahat görev yaptığım yer dolayısıyla çok iş yüküm yok.oğluşlarım kreşte oluyor kızım zaten hep yanımda.kocamla birlikte yapıyoruz ev işi ve yemeği.aslında 3-4 aydır girmiyorum kk ya şu sıralar kafam dolu onu dağıtmak için burayı buldum yine ama kendime gelince yine yok olurum muhtemelen
Aaa sen benim dürtüştüğüm kızsın hatırladımmm! Ogün öm de depresyonlu günume denk gelmiştin seni sıkıntıdan öldürdum sanirım.:):)
yok ya ben o konudan yırtsam başka konudan kesin gidiyorum, hiç kurtuluşum yok 2 gündür bi durmadı elim kolum rahatben hala yırttık mı emin değilim
icime gurt düştü
yok ya ben o konudan yırtsam başka konudan kesin gidiyorum, hiç kurtuluşum yok 2 gündür bi durmadı elim kolum rahat
haftaya ben de toz olurum gibime geliyor 1 hafta tatilim bitiyor kızı okula götürebiliyor musun? gerçi annem de beni götürürdü küçükken sınıfına =)
anca mı hatırladın
haftaya ben de toz olurum gibime geliyor 1 hafta tatilim bitiyor kızı okula götürebiliyor musun? gerçi annem de beni götürürdü küçükken sınıfına =)
anca mı hatırladın
Valla son bir haftadır ders calışıyorum okula gitmeyi bi hafta ertelicem diye beynim yandı:)
bir kaç kez götürdüm daha tövbe dedim.zaten okulum yarım gün sonra evdeyim.o yüzden rahatım birazda.
Sizin sohbetinize doyum olmuyor ama ben de 11 de giderum herhakde azcık ders çalışırım.
5 aydır ilk defa boş oturuyorum ve içim çok fena sanki bir şeyler eksik geliyor nasıl bir vicdan azabı anlatamam çalışmıyorum bari erken kalkayım dedim mazoşist miyim neyim ille acı çektiricem kendime
aa tabi ben hep lise gibi düşündüm seni tam gün diye ama öyleyse o uyanana kadar sen geliyorsundur zaten annesi : D
5 aydır ilk defa boş oturuyorum ve içim çok fena sanki bir şeyler eksik geliyor nasıl bir vicdan azabı anlatamam çalışmıyorum bari erken kalkayım dedim mazoşist miyim neyim ille acı çektiricem kendime
aa tabi ben hep lise gibi düşündüm seni tam gün diye ama öyleyse o uyanana kadar sen geliyorsundur zaten annesi : D
aynen öyle oluyo,ondan sonra başlıyo zaten asıl mesai