- 5 Şubat 2015
- 8.379
- 24.177
yok fondü mü fendü mü neydi nicki. lezbiyenmiş tanışmak istiyormuş.h
ne mesajı geldi kediden mi?
eşim ve ablamdan sonra
ya o eşim ve ablam konusu ne oldu.
üye değilken acayip sarmıştı beni
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok fondü mü fendü mü neydi nicki. lezbiyenmiş tanışmak istiyormuş.h
ne mesajı geldi kediden mi?
eşim ve ablamdan sonra
ooooo geç kaldın, bu konu süper ya.ben bir de şuna bakıcam siz ne diyorsunuz
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/kizlar-eslerinize-sahip-cikin.795174/
ben bir de şuna bakıcam siz ne diyorsunuz
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/kizlar-eslerinize-sahip-cikin.795174/
Dün metresim ben diye bir konu vardı ama çabuk kapandı.
Hahah . Çiğköfte dedin de bir de eşi çiğ köfte almadı diye cok sinirlenen bir bayanın konusu vardı. Boşanacağım falan diyorduçünkü çiğköftenin yanına soğan gitmez
Hahah . Çiğköfte dedin de bir de eşi çiğ köfte almadı diye cok sinirlenen bir bayanın konusu vardı. Boşanacağım falan diyordu
huleyn bir saat çıkıyorum ne olaylar dönüyor bdv'de.
Nöbet tutacam zaten yakında burda.çiğköfte değildi o şeydi lütfen ama
çıkmayacaksın
Nöbet tutacam zaten yakında burda.
Beyim de beni boşar artık
Dün metresim ben diye bir konu vardı ama çabuk kapandı.
Bi su iceyim geleyim dedim balkondan dışarı baktım felaket her yer kar tipi soğuk fırtına ürkütücü
Yakacağı olmayanlar ne yapıyor acaba ya sokak hayvanları allahım yardim etsin ya çok kötü disarisi
Yakında olur valla, topluca teselli edersiniz artık.konu açarsın "kkdan çıkmıyorum kocam beni boşayacak" diye, topluca oraya geçeriz
yalnız üstüste ne saçma konular geldi ya.
Hobaaa naptınız siz yaaa
vallaha ben indim açtım apartmanın kapısını. yazık hayvancıklara bizim gibi onlar da kar nedir bilmiyor, donar kalırlar sokakta.Bi su iceyim geleyim dedim balkondan dışarı baktım felaket her yer kar tipi soğuk fırtına ürkütücü
Yakacağı olmayanlar ne yapıyor acaba ya sokak hayvanları allahım yardim etsin ya çok kötü disarisi
Akşamüstü bulduklarımı kömürlüğe soktum ben, umarım kimse farketmemiştir de hala ordadırlar.vallaha ben indim açtım apartmanın kapısını. yazık hayvancıklara bizim gibi onlar da kar nedir bilmiyor, donar kalırlar sokakta.