- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.361
- 34
klozetçi geldi hanııımmm
bak klozet tıkanmış bir el at kadesa
açma yöntemlerin neler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
klozetçi geldi hanııımmm
Ben de..benim tüm trans tanıdıklar gazi kadınlardan.ama öyleyse helal olsun
canimsin
konu beni hem güldürdü hem dusundurdu ya bi sinirleniyom bi gevsiyom
Ah ah ben öbür hafta güzel izmirimden istanbula gidiyorum.
Bir insan bir filmi gözünü kırpmadan kaç kez izleyebilir kızlaaar? Çıldırıciiim...
Sephoraat: 39360154 .!.:Bir insan bir filmi gözünü kırpmadan kaç kez izleyebilir kızlaaar? Çıldırıciiim...
bak klozet tıkanmış bir el at kadesa
açma yöntemlerin neler
ben bazılarına gıcık kapıyorum şimdi yalan olmasın özellike etrafa rahatsızlık veren cikadınlardakile bu cinsel tercihlkeriyle ilgili bir şey değil tabi. yoksa bizim mahallede var iki tane bazen kuaförde falan takılıyorlar teyzelerle o kadar uyum sağladılar
ya benim de öyle sinirlerim boşaldı karnım ağrıdı gülmekten
kociş? western filmi?
Esin mi yoksa hangi film ki
kondom atanların kafasını deliğe sokarak açıyorum
ben iyi ban yapar bu konu dedim ama yırttikben bazılarına gıcık kapıyorum şimdi yalan olmasın özellike etrafa rahatsızlık veren cinslerine ama bu cinsel tercihlkeriyle ilgili bir şey değil tabi. yoksa bizim mahallede var iki tane bazen kuaförde falan takılıyorlar teyzelerle o kadar uyum sağladılar
ya benim de öyle sinirlerim boşaldı karnım ağrıdı gülmekten
Bana bi tanesi memiklerini açıp benimkiler daha güzel demişti. Maceralarım çoktur trans ablalarla.Gecen gün kuaföre gittim sabah bir kadın var yanda sarışın ama nası güzel dönüp dönüp baktım..Kadın bir konuştu transmiş.sok olmuştum.ama gazi kadınlardakiler rhatsız ediyor bana bir tanesi 'bu sokaga girdiysen kendine güveneceksin!!! ' demişti..
Aaa nereye
Gecen gün kuaföre gittim sabah bir kadın var yanda sarışın ama nası güzel dönüp dönüp baktım..Kadın bir konuştu transmiş.sok olmuştum.ama gazi kadınlardakiler rhatsız ediyor bana bir tanesi 'bu sokaga girdiysen kendine güveneceksin!!! ' demişti..
Kociş ve hobbit. Bir bütün oldular, en az haftada bir buluşuyorlar.
bana da Bornova Sokağında eski sevgilimle yürürken "kız sen beceremezsin, yolla çocuğu bize" demişlerdi. gördüler tabi ay parçası gibi çocuğuGecen gün kuaföre gittim sabah bir kadın var yanda sarışın ama nası güzel dönüp dönüp baktım..Kadın bir konuştu transmiş.sok olmuştum.ama gazi kadınlardakiler rhatsız ediyor bana bir tanesi 'bu sokaga girdiysen kendine güveneceksin!!! ' demişti..
Bana bi tanesi memiklerini açıp benimkiler daha güzel demişti. Maceralarım çoktur trans ablalarla.