- 5 Şubat 2015
- 8.379
- 24.177
ene alıntı yapmamışım farkında değilim kialıntı yapsana cıbırık görmedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ene alıntı yapmamışım farkında değilim kialıntı yapsana cıbırık görmedim
ya bu arada şu 14 yaşında evlenen bacının konusu niye kapandı, bi açıklama da gelmedi ama, sahte miydi ki
göründüm doğum kontrol hapındanmış. kesin çözüm haa kanlı kanlı eşin yatağa bile gelmek istemiyoralıntı yapsana cıbırık görmedim
bendekiler sana geçmiş demek ki
sen göründün mü doktora?
gerçekten ilk kez bir konu sahte olsun istiyorum. gerçi kurtuluşları yok zaten kaç kişi ihbar ettik. gerçi ne kadar hızlı çalışıyor sistem bilemiyorum ama umarım hızlı çalışıyordursahte değildi bence..
gerçekten ilk kez bir konu sahte olsun istiyorum. gerçi kurtuluşları yok zaten kaç kişi ihbar ettik. gerçi ne kadar hızlı çalışıyor sistem bilemiyorum ama umarım hızlı çalışıyordur
inşallah, hayır yani nedir 14 yaşında ben koca istiyorum diye kendini odalara kapamalar. ben onun yaşında daha saçma sapan saçımla başımla eteğimle uğraşıyordum. erkek arkadaş oluyordu ama o da saçmaydı zaten. evlilik ohhoooo o anne babaların işiydihızlıdır diye düşünüyorum... Ama o kızın kafasını değiştirmesi lazım yoksa 18 olmadan bi koca daha bulur
inşallah akıllanır
inşallah, hayır yani nedir 14 yaşında ben koca istiyorum diye kendini odalara kapamalar. ben onun yaşında daha saçma sapan saçımla başımla eteğimle uğraşıyordum. erkek arkadaş oluyordu ama o da saçmaydı zaten. evlilik ohhoooo o anne babaların işiydi
ahahaha yok yav öyle deme onlar odun sen akıllı hatunsun kıymetini bilemio pisleray benim o zaman da yoktu şimdi de yok : D
sap geldim saman gitcem
ahahaha yok yav öyle deme onlar odun sen akıllı hatunsun kıymetini bilemio pisler
aman benim oldu da ne oldu, hala sapım hala sapım.
bu arada çiğdemlik le karmakarışık ne girmişler birbirlerine yahu ben bir de kendime ağzı pis derdim abov hiç sanalda birine küfretmedim, ezik hissettim kendimi
bilen biri çıkar elbet :)ay bence de bilemiyorlar hıh
hee sorma hande ataiziyle sevda demirel gibi girdiler
git dal bi konuya canım bas küfrü içinde kalmasın))
bilen biri çıkar elbet :)
offf Handeyle Sevdayı çırak çıkarır onlar daha ziyade Araba Tamircisi Muhittin Abiyle Dolmuşçu Abdullah gibi olmuşlar. anam nasıl yazıyorlar, davalık olmuşlar sanırım, konu da kapanmış zaten o kadar küfüre hayır korkuyorum bunlar yüzünden +18 gelecek KK'ya
okuyorum konuyu çok komik ya kaçırmışım benben severim kadın kavgalarını vallaha hakem gibi de yorum yaptım süreklii: D
bence siteye +110 IQ sınırı geldin
üye kalmayabilir
Bornova'da kar atıştırıyor, hafiften hafiftengünaydın hanımlar....
herkese iyidir inşallah izmir yine buz buz buzzzzzzzzzzzzzzzzz
Bornova'da kar atıştırıyor, hafiften hafiften