- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.694
- 798
- Konu Sahibi benyoruldum
Yaf ne kadar zor olabilir ki allah aşkına...gayet de guzel oldu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yeni seylere adapte olamam kolay kolay ve hic sevmedim bu halini, zaten ipad kullanim suresinden anlasiliyor artik daha az girip bakiyorum ve yorum yazmak zor geliyor, samimiyetini kaybetti sanki.Selam hanımlar... =)) bugün foruma girdiğimde fark ettim tasarımın değiştiğini. yıllardır kullandığım kk değil de sanki başka bir sitede dolaşıyor gibi hissediyorum kendimi. biraz kullanmaya çalışınca erişilebilirlik açısından ve göz aşinalığı açısından eski tasarıma acı bir hasret duydum. siz ne diyorsunuz kızlar, önceki tasarım mı bu tasarım mı?
Konu sahibi ceza mi almisKonu sahibi neden ceza aldı![]()
Yeni seylere adapte olamam kolay kolay ve hic sevmedim bu halini, zaten ipad kullanim suresinden anlasiliyor artik daha az girip bakiyorum ve yorum yazmak zor geliyor, samimiyetini kaybetti sanki.
kk senden elektrik alamiyorum su an, flort etmeye zorluyorum kendimi.
Not: SevgiliKazen hala favori mesajlarim gelmemis
![]()
Mobilden girenler belki zorlanabilir tüm ince ayarlar yapılana kadar ama ıpad kullanıcıları için bir sıkıntı yok ki, reklamları kapatmasınız bile ıpadlerde sağdan soldan çıkan reklamlar görünmez, emojiler, yorum yapma vb konularda sorun çıkmaz,sevde_ 'ye katılıyorum, site yıllar içinde defalarca sürüm değişimine gitti, hatta vbulletin'den xenforo'ya geçtik ki sürüm değişikliğinden daha büyük bir değişimdir yazılım değişikliği, onda bile 1 hafta 10 gün kadar bir alışma devresi geçirdik, telefonunuzu dahi değiştirdiğinizde tüm özelliklerini öğrenene kadar zorluk çekiyorsunuz, koca sitenin değişiklikleri için ki henüz KK son halini almadı, biraz zaman tanıyıp Kazen ve Curly'i verdikleri emek, zaman için azıcık yüreklendirsek olmaz mı? Ailelerinden, zamanlarından, uykularından feragat ediyorlar.
Griye boyanan profilim, mahpus damlarina düşmem ve demokratik hakkımın anti demokrasik şekilde engellenmesine rağmen bizim tercihimizi yüzde 72 gibi rekor sayılacak bir oranla tercih eden kk forumun muhterem hanımefendilerine en kâlbî duygularımla şükranlarımı sunuyor, şahsım ve milletim adına teşekkür ediyorum
KK FORUM, lafım sana... İstersen bir daha cezalandır, istersen komple üyeliğimi pasifize et burası patronunun yeri değildir sadece, öncelikle şurada bir araya gelip laflayan hanımların yeridir. Bir kuaför, bir market vs hep çalıştığı bir hafta içi gününde işletmesini acmazsa ona kizariz, planımız bozulduğu için söyleniriz. Burada bir konuda hizmet etme adına bir platform açıyorsanız, baştan o niyeti gösterip burada kadınlara konuşma hakkı veriyorsanız şurada eleştiri bile sayılamayacak üstelik sizin de aslında merak etmeniz gereken bir konuda sizin iyiliğinize sayılabilecek bir hususta kafanıza göre dükkan benim diyip de kapatamazsiniz. Biz planımızı yapıp buraya geliyoruz sizin dükkan açık diye, siz canınız sıkılıp da direkt atiyorsaniz kadınlar kulübü demeyin adınıza kısmi kadınlar kulübü diyin... Bu mekan, oluşum bu noktaya geldikten sonra sizin değil bizimdir artık...