KK'nın En Yetenekli Hatunları İçerde : Geleneksel ÇeneSuStar Buyrun

Benim gönül telimi en fazla titreten arkadaş,

• 1 numaralı gönül dostudur.

OY: 39 19,3%
  • 2 numaralı gönül dostudur.

OY: 4 2,0%
  • 3 numaralı gönül dostudur.

OY: 4 2,0%
  • 4 numaralı gönül dostudur.

OY: 109 54,0%
  • 5 numaralı gönül dostudur.

OY: 2 1,0%
  • 6 numaralı gönül dostudur.

OY: 17 8,4%
  • 7 numaralı gönül dostudur.

OY: 21 10,4%
  • Oylama Dışıdır

OY: 0 0,0%
  • 9 numaralı gönül dostudur.

OY: 6 3,0%

• Ankete Katılan
    202
  • Anket Kapalı .
dilenciii

canım içimden gelen bunlardı çünkü sesin,yorumun,türküdeki duyguyu vermenle ilk dinleyişimde ağlattın beni sonraki defalarca dinleyişlerimde gözlerimi doldurdun.

kalbimi titrettin ve hakettiğin annenin ak sütü gibi helal olan birinciliği aldın bazen korktum yazarken nazarım değecek diye Allah korusun maaşallah güzel sesine ve güzel yüreğine
senin sesin kadar sözün de kalp titretiyor canımsın:asigim:
seninle bu vesileyle tanışmış olduk çok çok memnun oldum canım :asigim:

çenem bebeğim gecelerce sabahladın resim seçtin klip yaptın saatlerce upload bekledin zaten canımsın bir gece beraber sohbet etmişiz çok mu:asigim:

sizi seviyorum canlar çenem,dilenciiim

ecinnilimi, nalansumu,diloşumu,tucemi de yav işte söyletmeyin toptan seviyorum sizi perakende değil hehesempatiksalakcinni

Son düzenleme:
ay çok merak ettim neymiş hediyem ya:sm_cool: :1hug::1hug:

oy kurban olurum ya:kedi: iyi ki ürkeklik edip katılmamazlık etmemişim de sizleri tanımışım:asigim: :asigim:

dilenci demek sendin defalarca dinledim çok beğendim hatta eşim bile hayran oldu kutlarım canım topiğimizin assolisti

Satrapim bebeğim, sen hızır gibisin tatlım,
ne sorun çıktıysa beraber çözdük, tabi ecinnilim de sen de, emeğinizi asla unutmam :asigim:
nalansum tuçem dilaremim ve bütün meleklerim de gönlümde

9 yarışmacının da emeği paha biçilemez benim için
önce emek verdik sonra meyvesini hep beraber yedik, çok da güzel oldu...
iyi ki yapmışız :lepi:
iyi ki nalansum bu fikri üretmiş
iyi ki hepimiz katılmışız
iyi ki tanıştık...

dilenciim sabırsızlanma hayatım, tüyo yok opuyorumnanaktan

Satrapi canı gönülden tebrik ediyorum seni sesinde çok güzeldi türkü zaten muhteşem ağzına sağlık canım opuyorumnanaktan

Dilencii tebrik ederim türkünle zaten beni yıktın geçtin zaten hikayesi olan bir türkü hemde senin sesinden duyunca koptum iyicene ağzına sağlık çok güzel söylemişsin kaç kere dinledim hemde opuyorumnanaktan

teşekkür ederim canımopuyorumnanaktan

Satrapi canı gönülden tebrik ediyorum seni sesinde çok güzeldi türkü zaten muhteşem ağzına sağlık canım opuyorumnanaktan

çok teşekkür ederim canım senin de kulaklarına sağlık dinledin :)opuyorumnanaktan

yarışmadaki yarışan tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum yeniden :lepi:

nalansu ma da fikri için teşekkür ediyorum öpüyorum onu da kocamanŞeniz

vallaha kızlar yenii dinledimm neden kimse 6 yı farketmemişş muhteşemm söylemişş ve 1numaraaa
oy kullanmış olsaydım 6ya verirdim

ankım ablam opuyorumnanaktan

karabibercim 6 numaranın da fanları var oldukca fazla
her yarışmacımla da övünüyorum :asigim:

Rica ederim arkadaşım zevkle dinledim wallaha herkes muhteşemdi zaten seninde ağzına sağlık opuyorumnanaktan

vallahaa süper bir yarışmaa olmuşş zevklee dinledimmm ama deminden beriii 6 yıı dinliyorumm sürekliiii

dilenci demek sendin defalarca dinledim çok beğendim hatta eşim bile hayran oldu kutlarım canım topiğimizin assolisti
ay sağol derincim bitanem :asigim:

çok teşekkür ederim canım benim o senin kalbinin güzelliğia.s.

kim fark etmemiş 6 yı sabahtır dilimde "yarelendiimm amaaann" :) çok severek dinliyorum şu an hatta. aslında kimmiş açıklansa iyi olcaktıbilmiyorumkismile

Arkadaşlar nihayet gelebildim aranıza :)) yorumlarınız oylarınız için hepinize teşekkürler en başta tabikiiii çenebazımaa canım benim çok teşekkür ederim böyle bir yarışma düzenleyip hepimizi kaynaştırdığın için dilenci ve satrapi arkadaşım sizide diğer arkadaşlarımzıda çok çok tebrik ediyorumm güzel bi yarışmaydı ve heyeanla bekledim yazamadım hep uzaktan takip ettim
çenebazımm canım tekrarını bekliyoruz artıkk gece gündüz demeden uğraştın emeğine sağlık canım
tekrardan teşekkürler :))))

emeğinize sağlık 4 numara yı beğendim çok tebrik ederim hepinizi

ben de yeniden tebrik ediyorum canım seni süperdin sen de:lepi:Şeniz

6 numarayı ben de çok beğeniyorum ayrıca kızlar yozgat sürmelisini şaşmadan söylemiş ve çok güzel olmuş

çok güzel bir yarışmaydı herkesi keyifle dinledim çok güzel bir iş çıkardınız kızlar:lepi:

Tebrik ediyorum 3 arkadaşımızı da.Ve tabi diğerlerini de.

canım benim sağol, inşallah hep birlikte yenilerine de imzamızı atıcaz
hepimizin emeğine sağlık sayın bülbülses opuyorumnanaktan

emeğinize sağlık 4 numara yı beğendim çok tebrik ederim hepinizi
Tebrik ediyorum 3 arkadaşımızı da.Ve tabi diğerlerini de.

çok teşekkür ederiz kızlar opuyorumnanaktan

heeyt 4 numeroo biliyodum yaa maşallah süper sesin var canım diğerleride tabii canım gerçekten yanii hepsi ayrı ayrı güzeldi a.s.a.s. çok keyif aldım dinlerken opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kıss bi sayfa geri get açıklandı gözün körolmaya şaşkolozz seniii:hulya:

yav bebeem kafamda 2 dene çağa koşturup duruyo göremedim la cinli
ne var ne vuruyon anlamıyom ki
iyi ki bi görmediksempatiksalakcinni
bi yerde fena sıkıştıracam seni duuuralsanaalsanasmile

:1shok: hiç bu kadar güzel sesli dilencide görmedim haa
tebrik ederim canım harika bi sesti gerçekten
diğer arkadaşları da gönülden kutluyorum
vay be satrapiye bak ne cevherler saklıyomuş içinde
çenemmmm prodüktörüm helal olsun güzelim ya cidden harika bi çalışmaydı
yine alnının akıyla çıktın ellerin dert görmesin canımsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…