KK'nın En Yetenekli Hatunları İçerde : Geleneksel ÇeneSuStar Buyrun

Benim gönül telimi en fazla titreten arkadaş,

• 1 numaralı gönül dostudur.

OY: 39 19,3%
  • 2 numaralı gönül dostudur.

OY: 4 2,0%
  • 3 numaralı gönül dostudur.

OY: 4 2,0%
  • 4 numaralı gönül dostudur.

OY: 109 54,0%
  • 5 numaralı gönül dostudur.

OY: 2 1,0%
  • 6 numaralı gönül dostudur.

OY: 17 8,4%
  • 7 numaralı gönül dostudur.

OY: 21 10,4%
  • Oylama Dışıdır

OY: 0 0,0%
  • 9 numaralı gönül dostudur.

OY: 6 3,0%

• Ankete Katılan
    202
  • Anket Kapalı .
amanınnnnnn açıklanmışşşş

dilenci cidden sesin yorumun harikaydı
elifsultanda keza öyle.
satrapim ajkum ben çok etkilendim adaylan açıp açıp dinledik seni dinlemeyede devam edicez

bu yarışma farklı tarzlarda yeniden yapılsın harikaydı çok eğlenceliydi çenem seninde emeğine sağlık ..
verdiğin emekle ayın üyesi olmayı hakediyosun hatta yılın üyesiii...:asigim:

çenebazımızı ayın üyesi seçmek için :
http://www.kadinlarkulubu.com/yarisma-duyurulari/351232-subat-ayi-ayin-uyesini-seciyoruz.html

tık tık tıklaa bana tık tık tık tık tıklaa baaanaaaakaydirigubbakcemile

:roflol:

senin reklamını yesinler, alemsin aşkum ya :asigim:

dilenciii tebrik ederim canım beni dertli ettin türkünle fanın oldum senin iyi ki katıldın canım bundan sonra bırakmayız yakanı kolay kolay şarkı isteriz :içelim::hooray:Şeniz

elifsultan1 seni de tebrik ederim canım çok güzeldi sesin :hooray:Şeniz

benim türkümü de beğenen arkadaşlara teşekkür ederim :içelim:

çeneme ayrıca çok çok teşekkür ederim çok emek verdi çok uğraştı sabahlara kadar ayın üyesi olması gereken biri varsa o da emekçim çenemŞeniz:asigim:

çenecim bi daha ki yarışma ne zaman bende ses yok ama kulak var:roflol: sadece mevcuttaki seslerden sıkılmıs amatör seslere yonelmıs iyi bir dinleyiciyim o yüzden soruyorum tekrar yarısma oldugunda haber verırmısın rıca etsem sımdı eklıyorum senı arkadas olarak kabul edersen tabıbilmiyorumkismile

çenem çok güzel bir yarışma oldu tebrik ederem :)))

satrapim ben de saa oy virdim helal olsun tertemiz berrak sesine

7 numero ilk 3 e girememiş kalbimin 2. si kendis öperim yanaktan reçelim

sağol gül yüzlüm :dance:

devamını da getiririz siz isteyin yeter ki :dance:

dilenciii tebrik ederim canım beni dertli ettin türkünle fanın oldum senin iyi ki katıldın canım bundan sonra bırakmayız yakanı kolay kolay şarkı isteriz :içelim::hooray:Şeniz

elifsultan1 seni de tebrik ederim canım çok güzeldi sesin :hooray:Şeniz

benim türkümü de beğenen arkadaşlara teşekkür ederim :içelim:

çeneme ayrıca çok çok teşekkür ederim çok emek verdi çok uğraştı sabahlara kadar ayın üyesi olması gereken biri varsa o da emekçim çenemŞeniz:asigim:

yaşasın emeğe saygı :hooray:

aşkım hepimiz emek verdik, 9 bülbülüm de :asigim: hepsine de değdi :hooray:

çenecim bi daha ki yarışma ne zaman bende ses yok ama kulak var:roflol: sadece mevcuttaki seslerden sıkılmıs amatör seslere yonelmıs iyi bir dinleyiciyim o yüzden soruyorum tekrar yarısma oldugunda haber verırmısın rıca etsem sımdı eklıyorum senı arkadas olarak kabul edersen tabıbilmiyorumkismile

ooy canım seve seve kabul ederim listeme de yarışmama da :1hug:

ben de seni aklımda tutarım merak etme, star ışığı gördüklerimi hiç unutmam aklinialirimsmile

ben sana haber uçururum gelecek yarışmada sositososito

ılk üçe giren bülbül sesli arkadaşlarımı gönülden tebrik ediyorum opuyorumnanaktan

Ayrıca bu yarışmaya katılan diğer arkadaşlarımı ve başta Çenebaz'ım olmak üzere emeği geçen herkesi kutlarım....

En büyük asker bizim askerolumunekankayizsmile
Ay yanlış yerdeyim sanırsam:smiley-cool:
Çenemmm,gıdısı çenesinden önde gideennnn,
Ellerine,kollarına sağlık.
KKnın yetenekli hatunları dilinize yüreğinize sağlık,kız ne becerikli hatunlarla kuşatılmışız da haberimiz yokmuş..
Öpem o büllbül aaazınızdan:roflol:

tatlım ayın üyesi olmaktan da önemlisi siz benim için

yılın 12 ayının

ayın 30 gününün

günün 3 öğününün

üyesisiniz :asigim:

ay takvimine göre artık yılın üyesinide seçelim 4 yılda bi sevinsin gariban. oda dilarem olsun sempatiksalakcinni

İlk üçe giren bülbül sesli arkadaşlarımı gönülden tebrik ediyorum opuyorumnanaktan

Ayrıca bu yarışmaya katılan diğer arkadaşlarımı ve başta Çenebaz'ım olmak üzere emeği geçen herkesi kutlarım....

sağol canım, hepimizin güzel emeklerine sağlık, değdi ama :asigim:

En büyük asker bizim askerolumunekankayizsmile
Ay yanlış yerdeyim sanırsam:smiley-cool:
Çenemmm,gıdısı çenesinden önde gideennnn,
Ellerine,kollarına sağlık.
KKnın yetenekli hatunları dilinize yüreğinize sağlık,kız ne becerikli hatunlarla kuşatılmışız da haberimiz yokmuş..
Öpem o büllbül aaazınızdan:roflol:

dilleri datlım :asigim:
aynen elini atsan KK'da bir bülbüle denk geliyor :asigim:

bolluk bereket var maşallah :nazar:

ee prodüktörüm çenem ne zaman açıklanacak bu kısçeler
heyecanla bekliyoruz valla

kızlar bende tebrik ederim gerçekten çok bende çok begenerek dinledim hepinizi..
bendeimde favorim 7 numerolu arkadaştı..
hepiniz tebrik ederim..
çenem güzel yüreklim ellerine emeklerine sağlık..
bidahaki yarışmayı sabırsızlıkla bekliorum...:)))

ay takvimine göre artık yılın üyesinide seçelim 4 yılda bi sevinsin gariban. oda dilarem olsun sempatiksalakcinni

seçelim valla :lepi:

ee prodüktörüm çenem ne zaman açıklanacak bu kısçeler
heyecanla bekliyoruz valla

tatlım açıkladım ya çok sevgili jürim :1hug:

dur ben şimdi ilk mesaja edit yapayım sonuçları yerimseniben

kızlar bende tebrik ederim gerçekten çok bende çok begenerek dinledim hepinizi..
bendeimde favorim 7 numerolu arkadaştı..
hepiniz tebrik ederim..
çenem güzel yüreklim ellerine emeklerine sağlık..
bidahaki yarışmayı sabırsızlıkla bekliorum...:)))

isoldem tatlım sağol hepimizin emeğine sağlık, sonuçlardan çok benim için 9 katılımcı önemli
hepsini çok seviyorum :asigim:
her yarışmada da görmek istiyorum, siz isteyin yeter ki ben geleneği sürdürürüm opuyorumnanaktan

eveeeet... ilk mesajımızı editledim, ordan da bakabilirsiniz ilk 3'e...

şimdi kızlar birincimizden yani artık rahatça söyleyebilirim dilenciiimden adresini istiyorum, ufak bir süprizim olacak hihoyyyt

ve de ilk yarışmamızın birincisi emdevimden de adres bilgilerini istiyorum hihoyyyt

starlarıma layık değil ama prodüktörlerini hiç unutmasınlar :asigim:

ben geldim kızlaaarr:)

oh bee nihayet yazabiliyorum:) kaç gündür sadece okumak zorunda kalıyordum

övgüleriniz, eleştirileriniz, oylarınız için hepinize teşekkür ederim. her yorumu takip ettim. gerçekten çok sevindim. bi kaç kişiyi ağlatmışım onlara üzüldüm. özellikle "kırmızıdonlukız" rumuzlu arkadaşın oğlunun sağlık sorunları vardı ve bu türkünün onu etkileyeceğini düşünmemiştim:KK43:

müzikle ilgili geçmişim, bilgim blok flüt çaldığımız ortaokul yıllarındakinden fazla değil:) bu söylediğim şarkıyı da yıllar önce bir konservatuar öğrencisinden duymuştum ilk. ve ondan duyduğum şekilde söyledim hep. yarışmaya kaydımı vermeden önce de dur bi dinleyeyim bir sanatçıdan demedim. o yüzden söyleme şeklim farklı. yapılan yorumlardan sonra şükriye tutkun'dan dinledim. baya bi farklı söylüyormuşum:p ama onun gibi söyleyeyim desem de belki doğru okurdum ama bu kadar duygulu olmazdı. mesela iki kayıt verdim çenebaz'a o bunu seçti. diğerini çünkü biraz ruhsuz söyledim.

az önce satrapi'nin 7 no'lu kaydın sahibi olduğunu öğrendim! satrapi az çok tahmin ediyorsun di mi nasıl şaşırdığımı?? ne kadar temiz kalpliymişsin inanamadım. yarışma boyunca beni vargücünle destekledin, güzel sözlerle sevindirdin, aklımdan bile geçmedi senin de yarıştığın! şimdi daha dikkatle tekrar tekrar dinliyorum güzel sesini.

çenebazımm senin kaydın hangisi olduğunu hala bilmiyorum:) desteğin, ilgin için, msn de tutup dizi keyfinin içine etmeme rağmen sabırla benle uğraştığın için:) teşekkür ederim canım..

aynı şekilde bu yarışmadan haberdar ederek satrapi ve çenebazla tanışmama vesile olduğu için, diyet topiğimizin tatlı hatunu çitol'e de sevgilerimi iletiyorum.

diğer güzel sesli arkadaşlarımızı da tebrik ederim. 1, 6 ve 7 yi sık sık dinledim:KK66:
amma uzattı nutuk çekiyor demezsiniz umarım ne zamandır yazamıyodum deşifre olmıyım diye:)

herkese sevgilerimle..

eveeeet... ilk mesajımızı editledim, ordan da bakabilirsiniz ilk 3'e...

şimdi kızlar birincimizden yani artık rahatça söyleyebilirim dilenciiimden adresini istiyorum, ufak bir süprizim olacak hihoyyyt

ve de ilk yarışmamızın birincisi emdevimden de adres bilgilerini istiyorum hihoyyyt

starlarıma layık değil ama prodüktörlerini hiç unutmasınlar :asigim:

tatlım ne gerek var zahmete canım benim:asigim:

ne göndercen kız? bi kutu lokuma tav olurum bak-tatlicadiarzu- :roflol:

elifsultan1 1 nolu yarışmacıymış ve 2. olmuş ,oyumu ona vermiştim ,ne güzel bir sesti o öyle ,defalarca dinledim ,tebrikler canım ..allah yolunu açık etsin ..
çenebazım ellerine sağlık canım ,bir yarışma daha sonuçlandı .3. de varım haberin olsun :))ayrıca 1. ve 3. yü de tebrik ediyorum ..

tatlım dilenciim opuyorumnanaktan

ben de seni bülbül sesinden öpüyorum :asigim:
öncelikle diğerini ruhsuz söylediğine asla katılmıyorum, sadece arada seçim yapmak gerektiğinde bu beni daha fazla etkilemişti.
sonra dizi falan hiç önemli değil, heyecanla bekledim kayıtlarını ve herkesin kayıtlarını

hepsini defalarca dinledim, her defasında başka keyif aldım hepsinden.

benim için bu yarışmadaki ve daha öncekindeki herkes inci tanesi :asigim:
bu yarışmaların devamını ve katılımınızı diliyorum...

Satrapim aşkım da dediğin gibi her konuda destekçim oldu, beraber sabahladık
ve hiç ben demedi, bütün hırslardan arınmış harika bir insan kendisi

hepiniz iyi ki varsınız, çok seviyorum hepinizi :asigim:

Son düzenleme:
tatlım ne gerek var zahmete canım benim:asigim:

ne göndercen kız? bi kutu lokuma tav olurum bak-tatlicadiarzu- :roflol:

tatlım ne zahmeti, seve seve :asigim:

Koskoca KK starına çok mu ufak bir hatıra :asigim:

şu anda daha hazırlanmadı ama bugünlerde hazırlanacak, sen at adresini :1hug:

elifsultan1 1 nolu yarışmacıymış ve 2. olmuş ,oyumu ona vermiştim ,ne güzel bir sesti o öyle ,defalarca dinledim ,tebrikler canım ..allah yolunu açık etsin ..
çenebazım ellerine sağlık canım ,bir yarışma daha sonuçlandı .3. de varım haberin olsun :))ayrıca 1. ve 3. yü de tebrik ediyorum ..

oooy yaşasın :sm_cool:

biri daha düştü ağıma :1rolleyes:

seni de alıyorum listeme :asigim:

X