amanınnnnnn açıklanmışşşş
dilenci cidden sesin yorumun harikaydı
elifsultanda keza öyle.
satrapim ajkum ben çok etkilendim adaylan açıp açıp dinledik seni dinlemeyede devam edicez
bu yarışma farklı tarzlarda yeniden yapılsın harikaydı çok eğlenceliydi çenem seninde emeğine sağlık ..
verdiğin emekle ayın üyesi olmayı hakediyosun hatta yılın üyesiii...:asigim:
çenebazımızı ayın üyesi seçmek için :
http://www.kadinlarkulubu.com/yarisma-duyurulari/351232-subat-ayi-ayin-uyesini-seciyoruz.html
tık tık tıklaa bana tık tık tık tık tıklaa baaanaaaakaydirigubbakcemile
:roflol:
senin reklamını yesinler, alemsin aşkum ya :asigim:
çenem çok güzel bir yarışma oldu tebrik ederem :)))
satrapim ben de saa oy virdim helal olsun tertemiz berrak sesine
7 numero ilk 3 e girememiş kalbimin 2. si kendis öperim yanaktan reçelim
dilenciii tebrik ederim canım beni dertli ettin türkünle fanın oldum senin iyi ki katıldın canım bundan sonra bırakmayız yakanı kolay kolay şarkı isteriz :içelim::hooray:Şeniz
elifsultan1 seni de tebrik ederim canım çok güzeldi sesin :hooray:Şeniz
benim türkümü de beğenen arkadaşlara teşekkür ederim :içelim:
çeneme ayrıca çok çok teşekkür ederim çok emek verdi çok uğraştı sabahlara kadar ayın üyesi olması gereken biri varsa o da emekçim çenemŞeniz:asigim:
çenecim bi daha ki yarışma ne zaman bende ses yok ama kulak var:roflol: sadece mevcuttaki seslerden sıkılmıs amatör seslere yonelmıs iyi bir dinleyiciyim o yüzden soruyorum tekrar yarısma oldugunda haber verırmısın rıca etsem sımdı eklıyorum senı arkadas olarak kabul edersen tabıbilmiyorumkismile
ama öyle yavru kuşum ya
ayın üyesi sensin çünkü :asigim:
tatlım ayın üyesi olmaktan da önemlisi siz benim için
yılın 12 ayının
ayın 30 gününün
günün 3 öğününün
üyesisiniz :asigim:
İlk üçe giren bülbül sesli arkadaşlarımı gönülden tebrik ediyorum opuyorumnanaktan
Ayrıca bu yarışmaya katılan diğer arkadaşlarımı ve başta Çenebaz'ım olmak üzere emeği geçen herkesi kutlarım....
En büyük asker bizim askerolumunekankayizsmile
Ay yanlış yerdeyim sanırsam:smiley-cool:
Çenemmm,gıdısı çenesinden önde gideennnn,
Ellerine,kollarına sağlık.
KKnın yetenekli hatunları dilinize yüreğinize sağlık,kız ne becerikli hatunlarla kuşatılmışız da haberimiz yokmuş..
Öpem o büllbül aaazınızdan:roflol:
ee prodüktörüm çenem ne zaman açıklanacak bu kısçeler
heyecanla bekliyoruz valla
ay takvimine göre artık yılın üyesinide seçelim 4 yılda bi sevinsin gariban. oda dilarem olsun sempatiksalakcinni
ee prodüktörüm çenem ne zaman açıklanacak bu kısçeler
heyecanla bekliyoruz valla
kızlar bende tebrik ederim gerçekten çok bende çok begenerek dinledim hepinizi..
bendeimde favorim 7 numerolu arkadaştı..
hepiniz tebrik ederim..
çenem güzel yüreklim ellerine emeklerine sağlık..
bidahaki yarışmayı sabırsızlıkla bekliorum...:)))
eveeeet... ilk mesajımızı editledim, ordan da bakabilirsiniz ilk 3'e...
şimdi kızlar birincimizden yani artık rahatça söyleyebilirim dilenciiimden adresini istiyorum, ufak bir süprizim olacak hihoyyyt
ve de ilk yarışmamızın birincisi emdevimden de adres bilgilerini istiyorum hihoyyyt
starlarıma layık değil ama prodüktörlerini hiç unutmasınlar :asigim:
tatlım ne gerek var zahmete canım benim:asigim:
ne göndercen kız? bi kutu lokuma tav olurum bak-tatlicadiarzu- :roflol:
elifsultan1 1 nolu yarışmacıymış ve 2. olmuş ,oyumu ona vermiştim ,ne güzel bir sesti o öyle ,defalarca dinledim ,tebrikler canım ..allah yolunu açık etsin ..
çenebazım ellerine sağlık canım ,bir yarışma daha sonuçlandı .3. de varım haberin olsun :))ayrıca 1. ve 3. yü de tebrik ediyorum ..