KK'nın En Yetenekli Hatunları İçerde : Geleneksel ÇeneSuStar Buyrun

Benim gönül telimi en fazla titreten arkadaş,

• 1 numaralı gönül dostudur.

OY: 39 19,3%
  • 2 numaralı gönül dostudur.

OY: 4 2,0%
  • 3 numaralı gönül dostudur.

OY: 4 2,0%
  • 4 numaralı gönül dostudur.

OY: 109 54,0%
  • 5 numaralı gönül dostudur.

OY: 2 1,0%
  • 6 numaralı gönül dostudur.

OY: 17 8,4%
  • 7 numaralı gönül dostudur.

OY: 21 10,4%
  • Oylama Dışıdır

OY: 0 0,0%
  • 9 numaralı gönül dostudur.

OY: 6 3,0%

• Ankete Katılan
    202
  • Anket Kapalı .
yani koca kk diğer yarışmalara ödül veriyoda bu müthiş yarışmaya vermiyo mu alsanaalsanasmile
çenem hedayeleri merak ettim dorusu kim alıcak sen mi alcan kısbilmiyorumkismile

yani koca kk diğer yarışmalara ödül veriyoda bu müthiş yarışmaya vermiyo mu alsanaalsanasmile
çenem hedayeleri merak ettim dorusu kim alıcak sen mi alcan kısbilmiyorumkismile

evet sanırım vermiyo kk bu yarışmaya

çenem kendisi sürpriz hazırlayacakmış

Son düzenleme:
oyum 1numaranın ama 4numaranında hakkını yememek gerek ıkısıde muhtesem.hastane onunde ıncır agacı benı hep etkılemıstır soyleyen arkadasta harıka seslendırmıs oyumu 1numaraya tebrıklerımıde 4nuamaraya yolluyorum ıkınızde harıkasınız kızlar.pıyasadakıler sızın yanınızda fıyasko(tabı bazıları harıc).diger arkadaslarada tesekkur edıyorum emegınız ıcın.

bu arada 6numaradaki türkü memleketimin türküsü söyleyen arkadasa coooooooooooooookkkkkkkkkk tesekkur edıyorum.tebrık ederım yorumlanması zor bır turkudur cesaretıne hayran kaldım.yaw neden 2. 3.ye oy veremıyoruz

yozgat sürmelisi arkadaşlar

kızlar ama bu pek adıl olmamıs cunku kategorıler farklı hepımız hangı tarz muzık tarzından hoslansakta turku ıllakı bı yuregımızı tıtretır ama burdakı arkadasların cogu farklı müzik kategorılerınde eserler yorumlamıs bı dahakıne kategorılere gore yapılsa daha adıl olmazmı tabı bu benım nacızane fıkrım sadece bı onerı

slm kızlar bu sefer ben katılmadım yetişemedim
hepsini dinledim 4 ve 8 arasında kaldım ama 8 numaralı arkadaşımın sesini intizara benzettim oyumuda 8 den yana kullandım
diğer arkadaşlarında hakkını yememek lazım onlarıda tebrik ederim

evet buarada 1 numaranında sesi çok güzel ama o şarkıyı çok söylediğimden zamanında pek sevmiyorum yoksa sesi süper

1-4 ve 8arasinda kaldim arkadaslar biraz yardim edin 8 numara nasil bir titrek sesin var öyle ya resmen icmi titretti

elettirik carpmisdir senide ondan titremissindir laelaelaelaelae

yaw ben dinleyemedim az sora bida denicem.
zaza bana hörgerät yolasana ucuzdur sizdesempatiksalakcinni

aaa süpper canım

güle güle kullansın starlarımız hediyelerini çok merak ettim

:lepi:

evet hayatım, çok güzel şeyler düşünüyorum :asigim:

hepsi harika ya
kararsiz kaldimbilmiyorumkismile ama
birini secebildim en sonunda

gonlumu 4 numarali gonul dostu celdi valla
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan:hooray:

sağol canım, oyuna sağlık kaydirigubbakcemile3

ben alıcam cinnim sempatiksalakcinni
sponsorlarım da var :asigim:

4,7 ve 8 i çok beğendim
oyum 4 numaraya gittiopuyorumnanaktan

senin de ellerine sağlık canım opuyorumnanaktan

:asigim:****6**** :asigim:

kararını vermiş bizimki kaydirigubbakcemile3

aslında çok güzel fikir, anketler sıralama şeklinde de olabilir...
bunu KK yönetimine iletelim bayanssulusmile

canım katılım olursa daha adil olucaz söz :lepi:

bidahaki yarışmaya seni yine görmek isteriz canım olumunekankayizsmile

akannehir üşenmemişsin herkese ayrı ayrı yorum yapmışsın canım ohaoldumsmile
sağol yorumların için...

bütün yorumlar oylar tek bir kelime bile arkadaşlarımız için çok kıymetli...

inşallah geleneğimiz de başladığı gibi sürecek opuyorumnanaktan

anam anam anam konu sahibesi yeşillenmiş bahara çiçekler açmış yarebbim heyirli olsun çenemkaydirigubbakcemile5

oo iyi süper, ben bunları not alayım, yarışmayı düzenlediğimde kapınızı çalıcam hihoyyyt
böyle bir fikrim var, ama katılımcı bulamam diye düşünüyordum, şu anda 3-4 kişi oldu opuyorumnanaktan

[/QUOTE]
sabırsızlıkla bekliyorum canım...aklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…