1 numara... sesiniz çok güzel ama biraz daha az duyulmuş bir şarkı seçseydiniz daha vurucu olurdu benim için, bir de şarkıyı biraz kendi uslubundan farklı söylemişsiniz, yani sanat müziği ağzından biraz uzaklaşmış. bundan sonraki yarışmalar için yapıcı eleştiri olarak alın. emeğinize sağlık.
2 numara... sesiniz gayet güzel, söyleyişinizi ve seçtiğiniz şarkıyı da beğendim. emeğinize sağlık.
3 numara... eminim bundan iyisini yapabilirdiniz, biraz hızlı geçmişsiniz ve duyguyu yeteri kadar verememiş. eminim çok daha iyisini yapabilirdiniz. emeğinize sağlık.
4 numara... sesiniz gerçekten harika, değişik bir ses tonunuz var, seçtiğiniz şarkı da çok içli bir türküdür, sizi profesyonel olarak da duyarız umarım bir gün, emeğinize sağlık.
5 numara... sizin de sesinizden daha yanık daha güzel çalışmalar çıkabilir diye düşünüyorum, kötü mü değil, ama daha uzun olsaydı daha mutlu olacaktım :) emeğinize sağlık.
6 numara... sesinizin güzel olduğunu düşünüyorum ama yeterince temiz bir ses kaydı olmamış, sanırım videodan çekim yaptınız, video malesef temiz ses vermiyor, hışırtı oluyor, bundan sonraki yarışmalarda diğer arkadaşların yöntemiyle kaydetmenizi tavsiye ederim. onun dışında sesinizi ve yorumlayışınızı beğendim. emeğinize sağlık.
7 numara... çok içten çok duygusal bir sesiniz var, yorumlayışınızı da beğendim, şarkı seçiminiz de gerçekten hoş. emeğinize sağlık.
8 numara... sizin de çok içli yanık bir sesiniz var, şarkı seçiminiz de yorumunuz da çok güzel, sadece keşke son mısrayı da söyleseymişsiniz. emeğinize sağlık.
9 numara... işte bu diyorum, bu şarkının benim için yeri büyüktür, çok çok sevdiğim bir insan için ağlaya ağlaya söylediğim bir şarkıdır, siz de çok duygusal yorumlamışsınız, inişler çıkışlar tam olması gerektiği gibi, çok etkilendim. belki sesiniz eğitilse daha iyi olur, bazı yerlerde ufak tefek pürüzler olmuş, ama ben derinden etkilendim. oyum size. emeğinize sağlık.
bu yarışmaya hayran kaldım, bana yarım saatlik konserdeymişim gibi hissettirdi kendimi, başta düzenleyen kişiyi ve tüm yarışmacıları tebrik ederim. bir tasarımcı gözüyle klipleri çok beğendim, buram buram emek kokuyor, herkesle aynı ölçüde ilgilenilmiş, bu yarışmanın devamını dilerim. zaten kkya üye olma sebebimdir.