- 20 Ocak 2010
- 445
- 0
Öncellikle bu tarz yarisma fikri süper, düzenleyen derleyen toplayan herkesi tebrik ediyorum..
Agziniza yüreginize saglik arkadaslar..
2 ses var ki cok fena etkilendim, tüylerim diken diken oldu...
Oyumu 4 numaraya verdim.. Harikasiniz-..
beni 4 ve 7 etkiledi ama en çokta 4 numara harikaa ağzınıza sağlık arkadaşlar
çenecim canım senide tebrik ederim emeğine sağlık harika işler yapıyosun a.s.
Çenebazım
hayırlı osssun guzum
amanın yeşillenmiş fındık dalları..
şunu düşünürüm; sesi eğitmek ve doğru okumakla, yüksek potansiyeli olmak, duyguyu vermek ve özgün sese sahip olmak arasında fark vardır. ne de olsa bu ikinci bahsettiklerime sahip olan doğru eğitimle fark atabilecektir. diğer arkadaşlardan da beğendiklerim olduysa da, bu sebeplerden 4 favorimdir.
söyleyenlerin seslerine, emeği geçen çenebaz arkadaşımızın ellerine sağlık...
opuyorumnanaktanaynen katılıyorum vereliniortak
4 numara hiç abartmıyorum hayatımda dinlediğim en güzel seslerden ve en çok duyguyu veren beni ağlatabilen nadir seslerden biridir.
bende yeri olan Leman Sam veya mesela türkü yorumcularından Şükriye Tutkun veya Sabahat Akkiraz neyse 4 numaralı arkadaş da odur şu yarışmadan itibaren.
bu yüzden demem o ki birçok eğitimli ve profesyonel şarkıcılar keşke imkanları olsa da gelip 4 numaradan icazet alsalarbuyrunnnnnnnnn
nazarım değmesin Allah nazarlardan korusun 4 numara kırk bir kere maaşallah
opuyorumnanaktan
bende sana katılıyorumm satrapim melenkimm...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
demi aşkum kırk tane profesyonele değişmem valla 4 ü :asigim:
hepsi birbirinden yetenekli.çok güzel sesler. tebrik ediyorum arkadaşlar. tabi öncelikle Çenebazımızı bu üstün çabasından ötürü.
1. 4. ve 8. numarayı son defa tekrar dinleyip öyle oy kullanacağım çok kararsız kaldım
efet aşkum hatun süperr...eee rabbim vermiş bir ses...maşalllh bu mübarek günde nazar degdirmeyek kızçeye...
ayrıca alaylı olmak böle bişi...a.s.a.s.