efett araya giriyim ben de seni ve çeneyi çok sefiyom :asigim:ellerine sağlık çenem :asigim:
fikir olarak da ikinize de teşekkürler minnoşlar :asigim:
cok güzel sarkilar var bayildim hele 4 ve 8 süper arasinda kaldimbilmiyorumkismile
hepinizinde emegine saglik kizlar cok güzelleropuyorumnanaktan
cenebazcigim seninde megine saglik cok güzel bir yarisma düzenlemissinopuyorumnanaktan
hepsi çok güzel oyum 8 numara gitti.
çenebaz şiir okuma yarışması yapalım kesinle ben katılırımzemuszemus
aşgımmm :asigim: ben de seni çooook seviyorum, nalansumu da :asigim:
kızlar kliplerimizi hazırladığım gece yatmadım ve yanımda bitanecik satrapim vardı,
yarenlik etti bana sabaha kadar :asigim:
fikir verdi, resim seçmeme yardım etti :1hug:
bu işte emeği geçen bir kişi değil 5 kişi değil, inanılmaz bir emek var ortada...
ayrıca citolümün sayesinde bir adet star kazandık, hiç haberi olmayıp ondan duyan bir arkadaşımız var
iyi ki de duymuş, citolüm sayende bir dehayla daha tanışmış olduk.
daha sayayım mı... her türlü desteğinden dolayı nalansuma, libyanama, ecinnilime de sonsuz teşekkürler...
9 katılımcıma zaten sonsuz kare sonsuz teşekkürler :asigim:
sizi seviyorum ben, çook :asigim:
bi tanem yaa çok güzel geçti çenemm nasıl özendi klipleri hazırlarken o kadar uğraştı ki o gün aşağı yukarı 16 belki 18 saat pc başındaydı biliyo musunuz kızlar:asigim:
annem sabahın 6sında kalkıp beni pc başında görünce beni falan götürmeyi düşündü eminim
dehşetle baktı kadın :roflol:
ama öyle güzel sesler var ki değiyor satroşum ya :asigim:
dinlediğimde bütün yorgunluğumu unutturuyor, yenileri için de tetikleyici oluyor sempatiksalakcinni
bu gelenek bozulmaz inşallah, böyle sürüp gitsin yarışmalarımız opuyorumnanaktan
evet medusacım bakalım önümüzdeki yarışmada yine deneriz tarz meselesini
ama katılım az olursa yine tarz bağımsız yaparım kaydirigubbakcemile3
ya bir de ben herkese duyuramıyorum, en fazla listemdekilere duyururum bir de denk geldiklerime
öyle olunca habersiz çok insan oluyor, oysa ne kadar yetenekli ama haberi yok...
nasıl daha geniş bir şekilde duyururuz onu düşünüyorum...
fisfisfis
Evet cnm aslında daha fazla duyuru yapabilsek hem katılım hemde oylama sayısı artar onu bi düşünelim bakalım napsak da herkese duyursak bilmiyorumkismile
çenebazımm canım benm tarz meselesine bende katılıyorum zaten sesi güzel olan herkes her tarzda söyleyebilir gayfe şekerim benim sen bunu bi düşün ben hepsinde hazırım kuşum :))))))))))))))))))))))))))))
oyceğzimi verdim gitti.
bu arada kazen birinciye albüm yapeceymiş diye duydum ben sankisempatiksalakcinni
tum katılan arkadaşlarımı tebrik ederim... gerçektende super sesler varmış aramızda haberimiz yokmuş
gelelim sadede 4 numaralı arkadaşım o ne guzel bir ses ne guzel bir yorumdur.... yureğine sağlık
gözlerim doldu valla... tekrar tekrar dinliyorum
cinnim kazenden önce ben birincime öyle güzel süprizler yapıcam ki bülbül seslim prodüktörünü unutmasın hiç :asigim:
bundan önceki yarışmada da yapamamıştım, içimde kaldı, ona da aynı süprizleri yapıcam :asigim:
albümse albümün de kralını yaparım her yarışmacıma, ama imkanlarım dahilinde sadece nette yayılabilenlerden :kedi: