KK'nın en büyük açık hava toplantısı ?

Ağva'da açık hava pikniğine

• Ankete Katılan
    162
kıro geliyosa ben gelmem:1closedeyes:

dermişiiimmmmm:nazar:

kocayı kandıramassam annemi kandırırım :lepi:

niye evlenmek suretiyle ıstanbulumdan bu kadar uzak kalmanın bedelini her an yeniden ödüyorum ben ya:KK43:
mahrumiyetlerimin içersinde yer alacak bu etkinlik..keske hazıranın ılk haftasında olsaydı..kesın gelırdım bak o vakıt zaten istanbulmda olacagımdan..
bana kısmet degil...

maleseff gelemem çünkü çok uzaktayım artık fotolardan sizi görürüz...delikafadulden

böylece merakımızda gidermış oluruz..:nazar:

Ya çok ayıp hakkaten.. Bari gisli bir organizasyon yapın bari de İstanbul dışında yaşayan bislerin canı çekmese. Walla biyerim şişcek diye korkuyorum ennihayetinde emziren kadınım :)))

ya biz ağvaya çok uzak değiliz.bi organizasyon yapılrıda,sakarya grubu toplu halde gelme imkanı olursa çok gelmek isterim:eek:

yaaa çok isterdim gelmek.
bana hem uzak hemde mayısın 2. haftası askerden sözlüm geliyo. o olmasa yine düşünürdük bişeyler. banada fotolara bakıp iç geçirmek kaldı artık.

bende kararsızlardanım gelmek isterim ama Agva ve şurası hem değil bakalım

Tasavvur ettim de hakikaten köklü ve dolu dolu bir organizasyon olacak ,kesin karar verilirse..
Biz de buralarda gelemediğimize yanarız artık.. :KK43:
Anket kısmını belirteyim,can-ı gönülden isterim ama orada bulunamam çünkü elin Libyasında,Kaddafi amcamızın misafiriyiz şuanda..
Afrika kıtasından size mutlu ve keyifli günler dilerim..ahhh ahh

(ağva şurası) tabiii canııım. sengözlerimebaksanab çokta görmek istemişimdir hep orayı ama uzaaak senağlama
yinede benim işim belli olmaz organizasyon durumuna ve tarihine göre iş değişir :jeyyar:

Merhaba,
Anneler gününde (mayısın 2. haftası yani) yüzlerce (belki de binlerce belki de 3-5 kişi) KK üyesini, annesini, eşini, bebişini Ağva'da bir piknik organizasyonunda toplasak kimler gelir ?

Aile tadında bir açıkhava pikniğine ne dersiniz ? Sponsorlar gelip ürünler dağıtsa(Prima, Loreal, Nivea vb.)

Kazen gelse meraklar bitse, KK kartları dağıtılsa(kişiye özel) nasıl olur ?

Organizasyon için otobüsler tutulacak, öğlen yemeği için organizasyonu düzenleyen firma bir catering ile anlaşıp öğle yemeği de tura dahil edilecek. Bu organizasyonu Turon9.com güvencesi ile yapmaya çalışacağız. Bu akşamki toplantıda böyle bir aktivite fikri çıktı. Piknik alanı konusunda ve fiyat konusunda henüz bir görüşme yapmadık öncelikle fikrinizi öğrenmek istiyorum.

Ağva şurası yahu : )

ne guzel dusunmussunuz kaydirigubbakcemile5 yakin olsak da gelsek gidenlere iyi eglenceler
kazen bey artik fotolari eklersiniz oradan goruruz sizi a.s.

gelmek isterim ama hem anneler günü olması hem de ağvanın yolu bebekle zor olur benim için. fiyat belirtseydiniz daha iyi olurdu

ağva uzak diyen arkadaşlar için bir hatırlatma yapıyım bende ilk mesaja istinaden.

kimse kendi imkanlarıyla gelmeyecek zaten.
otobüs ya da otobüsler kaldırılacakmış.
bunlar zaten ıstanbul'un belli birkaç noktasından toplayarak yola çıkar.
bunu da gözönünde bulunduralım arkadaşlar..

Güzel bir düşünce..kazen bey,
geçen yıllarda aramızda bu tür anketler yapmıştık.. tüm kk üyeleri bir bola şeklinde bir yerlerde buluşsak diye..
Antalya ve civar illerde olursa ancak gelebilirim..,
sizlere iyi eğlenceler..
daha bu sabah eşimle konuştuk..15 yıl sonra tekrar İstanbula gidelim gezmeye diye...

hani böle organizasyon icin özel ucak tutulsa.. :nazar:
belki gelmeyi düsünürdümCADIARZU

yaaaaaaa...... ne yapiyorsunuz yahuuuuuu.. bizleri hic düsünen yok muuuu.. bizsiz piknik haa..
bogazinizdan gececek mi saniyorsunuz.. dermisim..

X