- 18 Mayıs 2007
- 7.731
- 10
- 37
Eşler çocuklar hepsi, hatta anneniz, kaynanız bile : )
cevabımı aldıııımmmm o zaman eşileri kandırmak kalıyor şimdiiii
gelelim yaaa Ağva şurası canıııımmmmm
kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eşler çocuklar hepsi, hatta anneniz, kaynanız bile : )
cevabımı aldıııımmmm o zaman eşileri kandırmak kalıyor şimdiiii
gelelim yaaa Ağva şurası canıııımmmmm
kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
derya geliyosa bende gelirim delikafadulden
kazen bey abi,
şu organizasyonu ist de yapsak
ben dolma bile sarar getirirdim
kuzum zaten ıstanbul dan 1,30 saat suruyo agvaya gtmek kaldıkı ıstanbul ıcı bı yere gtsen okadar sure yolda harcarsın zaten..bence sen dolmaları sar kuzum :)
Bir diğer konu tarih kesin değil ama çoğunluğa uyulacak, o hafta imtihan varmış imtihan cumartesi ve pazar 2 gün mü ? Bir önceki veya bir hafta sonraki günlerde düşünülebilir.
Merhaba,
Anneler gününde (mayısın 2. haftası yani) yüzlerce (belki de binlerce belki de 3-5 kişi) KK üyesini, annesini, eşini, bebişini Ağva'da bir piknik organizasyonunda toplasak kimler gelir ?
Aile tadında bir açıkhava pikniğine ne dersiniz ? Sponsorlar gelip ürünler dağıtsa(Prima, Loreal, Nivea vb.)
Kazen gelse meraklar bitse, KK kartları dağıtılsa(kişiye özel) nasıl olur ?
Organizasyon için otobüsler tutulacak, öğlen yemeği için organizasyonu düzenleyen firma bir catering ile anlaşıp öğle yemeği de tura dahil edilecek. Bu organizasyonu Turon9.com güvencesi ile yapmaya çalışacağız. Bu akşamki toplantıda böyle bir aktivite fikri çıktı. Piknik alanı konusunda ve fiyat konusunda henüz bir görüşme yapmadık öncelikle fikrinizi öğrenmek istiyorum.
Ağva şurası yahu : )