KK'nın en büyük açık hava toplantısı ?

Ağva'da açık hava pikniğine

• Ankete Katılan
    162
Eşler çocuklar hepsi, hatta anneniz, kaynanız bile : )

cevabımı aldıııımmmm o zaman eşileri kandırmak kalıyor şimdiiii
gelelim yaaa Ağva şurası canıııımmmmm:eek:
kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

çok büyük bir aksilik çıkmazsa gelmeyi çok isterim,dün kocişkoma söyledim,önce mırınkırın etti sonra kabul etti (sen gelmesende ben giderim dedim) :enbuyukkk:kaydirigubbakcemile3

bu arada tebrik ederim kazen,tarih ve mekan seçimin çok başarılı,çoluk çocuk cümbür cemaat çok eğlenceli olur kaydirigubbakcemile5

ben gelemem ki yurtdisindayim malesef
cok isterdim gelmeyi
gidecek olanlara simdiden iyi eglenceler
hepinizi cok merak ediyorum
resimlere bakarim artik

cevabımı aldıııımmmm o zaman eşileri kandırmak kalıyor şimdiiii
gelelim yaaa Ağva şurası canıııımmmmm:eek:
kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

derya geliyosa bende gelirim delikafadulden

ben de bır aksilik olmazsa gelebilirim...........

kesın karar alınsın ben varım yaniii

gelmeyi o kadar çok isterdim ama imkansız, ama üçüncü bluşma izmirde olur bir de ağustos ayında olursa kaçırmam, çok şey mi istiyorum acep....

derya geliyosa bende gelirim delikafadulden

yaa ağva nereydiii:uhm:
vala benim bebiş var zor ihtimal gibi ama
eşimide kandırması zor olur
yani şimdilik 2-0 yeniğim kaydirigubbakcemile3
kısmet diyelim

çok güzel bir aktivite, umarım iyi vakit geçirirsiniz..... benim o hafta ALES sınavım var...bizde fotoğraflara bakarız inşlalah..:))

Ağlayabilirmiyim? bende gelmek istiyorum ama eşim ne birlikte gitmemizi ister nede beni tek gönderir ne kaynanayı alırım nede anamı ama ben çooook istiyorum gelmeyi bana bikaç ikna etme fikri önerebilirmisiniz şansımı denemek istiyorum.

İzmirde olursa ben katılmayı çok isterim..Ama istanbul benim için imkansız..

Merhaba bir ricada bulunabilirmiyim ?
ıstanbul ve çevre iller dışında olanlar gelemem diye anketi cevaplamasa nasıl olur ?

ıstanbul ve çevre illerde olup gelip gelemeyenleri tesbit daha kolay olur sanırım : )

Bir diğer konu tarih kesin değil ama çoğunluğa uyulacak, o hafta imtihan varmış imtihan cumartesi ve pazar 2 gün mü ? Bir önceki veya bir hafta sonraki günlerde düşünülebilir.

kazen bey abi,
şu organizasyonu ist de yapsak
ben dolma bile sarar getirirdim

kazen bey abi,
şu organizasyonu ist de yapsak
ben dolma bile sarar getirirdim

kuzum zaten ıstanbul dan 1,30 saat suruyo agvaya gtmek kaldıkı ıstanbul ıcı bı yere gtsen okadar sure yolda harcarsın zaten..bence sen dolmaları sar kuzum :)

kuzum zaten ıstanbul dan 1,30 saat suruyo agvaya gtmek kaldıkı ıstanbul ıcı bı yere gtsen okadar sure yolda harcarsın zaten..bence sen dolmaları sar kuzum :)

hehe bebem dolma kolay iş yaparız:1hug:

kararsızım tıkladım sebepteeeee havanın durumuna bağlı.minik bebeğim için sartlar önemli.bideeee ağva nerdeeee fisfisfis ben bu şehirde yeniyimde biz sarıgazi die bi yerdeyiz :bbo: heralde yakın değildir burda geceleri tilkiler inio puhahaa

Bir diğer konu tarih kesin değil ama çoğunluğa uyulacak, o hafta imtihan varmış imtihan cumartesi ve pazar 2 gün mü ? Bir önceki veya bir hafta sonraki günlerde düşünülebilir.

benim için farketmez ben her şekilde gelirim eşim ve muhtemelen annemle birlikte.

ama bence anneler gününde olması katılımı düşürebilir.
çünkü herkes annesiyle beraber olmak isteyebilir, o yüzden gelmeyebilirler..

Merhaba,
Anneler gününde (mayısın 2. haftası yani) yüzlerce (belki de binlerce belki de 3-5 kişi) KK üyesini, annesini, eşini, bebişini Ağva'da bir piknik organizasyonunda toplasak kimler gelir ?

Aile tadında bir açıkhava pikniğine ne dersiniz ? Sponsorlar gelip ürünler dağıtsa(Prima, Loreal, Nivea vb.)

Kazen gelse meraklar bitse, KK kartları dağıtılsa(kişiye özel) nasıl olur ?

Organizasyon için otobüsler tutulacak, öğlen yemeği için organizasyonu düzenleyen firma bir catering ile anlaşıp öğle yemeği de tura dahil edilecek. Bu organizasyonu Turon9.com güvencesi ile yapmaya çalışacağız. Bu akşamki toplantıda böyle bir aktivite fikri çıktı. Piknik alanı konusunda ve fiyat konusunda henüz bir görüşme yapmadık öncelikle fikrinizi öğrenmek istiyorum.

Ağva şurası yahu : )

vay bee super olur derim : )
ama gelemem : (
agva surasi mi benim icin degil :mymeka:

X