KK'nın en büyük açık hava toplantısı ?

Ağva'da açık hava pikniğine

• Ankete Katılan
    162
Ben de katılmayı çok isterdim ama Ankaradayım maalesef.
Bu organizasyona sadece ıstanbullu arkadaşlar katılabilir herhalde.
Eğer yapılırsa şimdiden iyi eğlenceler.

ayy çok güzel olurdu kazen abi yaaaa
inşallah nasip olur
anamı kandırabilirsem gelmeyi çok isterim hihoyyyt

bende gelmeyi çok isterim ama benim zırlak kocam gelmezki.....

Pazar günü olursa muhakkak gelirim, annemi kız kardeşimi de getiririm onlara da değişiklik olur.

Çok isterim ama gelemem çünkü gelemem -tatlicadiarzu- tamam ağva şurası :)) ama istanbul içine alınsa daha iyi olur gibime geliyo fisfisfis

Bide eşler zaten KK ya gıcık yani hepsi olmasada çoğunluğu öyle böyle cümbür cemaat pikniğe sıcak bakacaklarını zannetmiyorum.fisfisfis

Çok isterim ama gelemem çünkü gelemem -tatlicadiarzu- tamam ağva şurası :)) ama istanbul içine alınsa daha iyi olur gibime geliyo fisfisfis

Bide eşler zaten KK ya gıcık yani hepsi olmasada çoğunluğu öyle böyle cümbür cemaat pikniğe sıcak bakacaklarını zannetmiyorum.fisfisfis
[/QUOT

valla aynen benimki şantajla bile gelmez seyahate gitse gelirim inanki
ama yalnız

istanbullu bayanlar nerdesınız yav hu hadın cogunuz evlısınız zaten alın eşlerınızı gelın bakın bekar olarak bende gelıyom :)hadın buluşuk baharın ılk gunlerınde ben gelmek ısterım ama ayrıntıları ogrendıkden sonra..

valla ben gelirim, kocamı da getiririm, kardeşimi de getiririm.
hatta annem bile gelir ağva lafını duyunca, ne zamandır gitmek istiyordu.
ben de ona böyle bir anneler günü hediyesi verip, kazen sayesinde ne alacağım dişye düşünmekten de yırtmış olurum. :jeyyar:

gidenlerin resmini isteriz....
hem benim içinde eğlenin oldu mu....

hanımlar şimdiden size iyi eğlenceler dilerim bende gelmek isterdim ama nasıl geleyim adanadan oraya canım ya hepinize iyieğlenceler resimleri bekliyoruz hihoyyyt

Bende gelirim inşallah...benim anne sülalemin çoğunluğu orada ...denizinde ,deresinde birkaç defa boğulma tehlikesi geçirmişliğim var:roflol:biz ailecek geliriz inşallah...Harikadır oraların havası....

ben tanışmak için gemeyi çok isterdiim amma velakkin çok uzak
gidecek olanlar litfenn boy boy resmini çeksin kazen abinin :roflol:

ne güzel olur hemde ağvada çok daha süper olur
ama ben gelemem imkansız birşey
gidenlerin arkasndan iç geçiririm anca

gelemeyenler bende dahil çoğunlukta olsa bile .gidenler de var bol bol resim çekinsenizde burda bizede sunsanız,gelemeyenlerde resimle yetinsek nasıl olur acaba .

Ben gelemiyorum malum uzaklıktan dolayı ama çok pis kıskandığımı da belirtmeden geçemiciiimmm... :dilcikar:

Hemi de anneler gününde... bohhhuuuuuuuu

Merhaba,
Anneler gününde (mayısın 2. haftası yani) yüzlerce (belki de binlerce belki de 3-5 kişi) KK üyesini, annesini, eşini, bebişini Ağva'da bir piknik organizasyonunda toplasak kimler gelir ?

Aile tadında bir açıkhava pikniğine ne dersiniz ? Sponsorlar gelip ürünler dağıtsa(Prima, Loreal, Nivea vb.)

Kazen gelse meraklar bitse, KK kartları dağıtılsa(kişiye özel) nasıl olur ?

Organizasyon için otobüsler tutulacak, öğlen yemeği için organizasyonu düzenleyen firma bir catering ile anlaşıp öğle yemeği de tura dahil edilecek. Bu organizasyonu Turon9.com güvencesi ile yapmaya çalışacağız. Bu akşamki toplantıda böyle bir aktivite fikri çıktı. Piknik alanı konusunda ve fiyat konusunda henüz bir görüşme yapmadık öncelikle fikrinizi öğrenmek istiyorum.

Ağva şurası yahu : )

güzel düşünce kazen ama bi sorum olacak yaaa
gelmeyi çok istiyorum sadece kk bayanları katılıyor yaaa
Eşler izin vermezse onları kandırmak için eşler de gelse:eek:
olur mu acabaaaa... Ağva şurası daa bazılarımıza göre çoookkk uzaaakk
belki o zaman katılım artar
benim bebeğim yok ama katılmayı isterim çünkü kklıları tanımak ayrı bir mutluluk

X