- 21 Aralık 2015
- 7.428
- 5.390
İyi yapmissinCok tsk ederim sirinim corba yaptim ictim bide kendimi (nanelimon)biraz daha iyiyim cok sukur..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi yapmissinCok tsk ederim sirinim corba yaptim ictim bide kendimi (nanelimon)biraz daha iyiyim cok sukur..
iyiyim bende kuzucumm bugün az kalori aldıgımı hissedip kalkıp bi kek yaptım Gel berber yiyelim sıcacık çayla hem sna ıhlamurda yaparımHastayim azcukbalimm sen nasilsin iyimisin?
Ohh mis gibi valla ellerine saglik kuzummtsk ederim ince davetin icin balim dusunmen yeteriyiyim bende kuzucumm bugün az kalori aldıgımı hissedip kalkıp bi kek yaptım Gel berber yiyelim sıcacık çayla hem sna ıhlamurda yaparım
Akşam olsa da eşim gelse sıkıldımOhh mis gibi valla ellerine saglik kuzummtsk ederim ince davetin icin balim dusunmen yeter
Valla bende bunaldim kuzum simdi kizimi almaya gidecem okula,daha yemek yapacam ohoo hic halim de yokAkşam olsa da eşim gelse sıkıldım
bende yemek yapmadım daha yapasımda yok püffValla bende bunaldim kuzum simdi kizimi almaya gidecem okula,daha yemek yapacam ohoo hic halim de yok
Efenim kuzumne oruyonKızlaaarrr
kursun dokturek kuzumHahahahaaa valla bende anlamadım nazar mı değdirdim naptım
Hayırlı geceler prenses:)Hayırlı gecelerr
Sanada:)Sanada
HepimizeSanada:)
Nasıllarsınız efem:)Hepimize
Bunalmış durumdayim sen nasilsinNasıllarsınız efem:)