- 21 Aralık 2015
- 7.428
- 5.390
Hem emzirsigim için hemde kabız yaptığı icinNiye kiz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hem emzirsigim için hemde kabız yaptığı icinNiye kiz
Hosgeldin sirinimkahve istermisin nisanli kizimizin elinden
Yapamazsın anlarında içmeyi niye beceremiyorsunBu kızz ne kahve yapabiliyor ne de içebiliyorr Rezilliikkk
Yapamazsın anlarında içmeyi niye beceremiyorsun
Ahaa isimiz Yagmurun_kizi ya kaldi desene o yapinca bir kasik kopuk oluyomus uzerinde masallahoda ortada yokeee kiz seni istemeye geldiklerinde ne yaptin delianana mi yaptirdin kahveyiBen hiç kahve yapamıyorum o nasıl olcakkk
Ahaa isimiz Yagmurun_kizi ya kaldi desene o yapinca bir kasik kopuk oluyomus uzerinde masallahoda ortada yokeee kiz seni istemeye geldiklerinde ne yaptin delianana mi yaptirdin kahveyi
Kulagimi çok çınlattın yavru dinazorAhaa isimiz Yagmurun_kizi ya kaldi desene o yapinca bir kasik kopuk oluyomus uzerinde masallahoda ortada yokeee kiz seni istemeye geldiklerinde ne yaptin delianana mi yaptirdin kahveyi
Siz de niye yok ne veriliyor istemedeBizde öyle kahve durumları yok, iyi ki de yok yoksa harbi rezillikk
Ee dogruya sen emziriyosan iyi degil kahveben kahvesiz duramam bacimHem emzirsigim için hemde kabız yaptığı icin
Ben içiyorum ya bişiy çık olmazEe dogruya sen emziriyosan iyi degil kahveben kahvesiz duramam bacim
Ana dinozor he valla citlattim hosgeldinKulagimi çok çınlattın yavru dinazor
Siz de niye yok ne veriliyor istemede
Hoş gördük forumda dolanıyorum bebisler le ilgili konulara bakıyordum ne rahatsız ediyon len beniAna dinozor he valla citlattim hosgeldin
Kabız yapar kizimBen içiyorum ya bişiy çık olmaz
Sizin orda kokteyl mi veriyolar dunurlere kizkahvesiz istememi olurmusBizde öyle kahve durumları yok, iyi ki de yok yoksa harbi rezillikk
Hoş gördük forumda dolanıyorum bebisler le ilgili konulara bakıyordum ne rahatsız ediyon len beni
Alın kelle sini
Padisahim cok yasaaHoş gördük forumda dolanıyorum bebisler le ilgili konulara bakıyordum ne rahatsız ediyon len beni
Alın kelle sini
Çok şey kaçırıyorsunuz tuzlu kahve icirilmeden kız istenir mi.Ben azeriyim canım :))
Çay falan işte, öyle kahve adeti yok :)
Sizin orda kokteyl mi veriyolar dunurlere kizkahvesiz istememi olurmus
Bizde hersey asayiş berkemalKabız yapar kizim