- 18 Ocak 2016
- 68
- 92
- 36
Geldim canım doğru söylüyor kafam sistiCankusum13 gel la butarafa bdv de depresyona girersin lele
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geldim canım doğru söylüyor kafam sistiCankusum13 gel la butarafa bdv de depresyona girersin lele
Iyilik elifim ne olsun ugrasiyoz isteİyiyim prenses nanelimon sen nasılsın:)
İyi şükür
Siz nasılsınız
Hosgeldinnn kizzz
Siser tabii kusum aspirin al gecerGeldim canım doğru söylüyor kafam sisti
Valla bende evdeyim anacim disari buz gibi allah evsizlere disarda kalanlara yardim etsin valla cok zorhoşbuldum canlaar çok şükür iyiyim bende evdeyim , neler yapıosunuz bakalım
Herseye tamam diyohosgeldin aramiza bu arada burda takil artik sen bosver bdv yi akla zarar vallaTamam canım sagol
gerçekten öyle canım Burdada dün fırtına yagmur çok fena idi ortalık Bugün düzeldi biraz şükür Allah herkeze sığınacagı bir kapı versin inşValla bende evdeyim anacim disari buz gibi allah evsizlere disarda kalanlara yardim etsin valla cok zor
Aminnn kuzumgerçekten öyle canım Burdada dün fırtına yagmur çok fena idi ortalık Bugün düzeldi biraz şükür Allah herkeze sığınacagı bir kapı versin inş
Akşama ne yemek varAminnn kuzum
Valla anam koltukta kalakaldim oyleeadini koyamadim daha yemegin ne yapsam acaba kizsen ne yemek yapacan hele bide bakalim kopya cekekAkşama ne yemek var
Ne istersin,pişirelim hemen:)Akşama ne yemek var
Valla elifim ocagina dustuk ne pisirek yawhele bir akil verNe istersin,pişirelim hemen:)
Valla anam koltukta kalakaldim oyleeadini koyamadim daha yemegin ne yapsam acaba kizsen ne yemek yapacan hele bide bakalim kopya cekek
Ne istersin,pişirelim hemen:)
Selam Herkese İyi Günler ...
merhabaaSelam Herkese İyi Günler ...