Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyyy canıımne şekerdir şimdi o:)Benim kizcemde alkış yapiyor
Yok be Elifim.Çevreler farklı.Tesekur ederim iyi dileklerin icin15 gün arayla olmasaydı ya.İkisine bir düğün yapsaydınız.Allah mesut etsin:)
Kız Rea sabahın 6sinda ne ediyon burda uyusana mışıl mışılYok be Elifim.Çevreler farklı.Tesekur ederim iyi dileklerin icin
Sen napiyosun kizcen nasıl yuruteclr anlaşabiliyorlarmuKız Rea sabahın 6sinda ne ediyon burda uyusana mışıl mışıl
Sabahın dokuzundan beri benim yaramazı uyutmaya çalışıyorum. Bugün bi uyumadi gitti. Ne kahvaltı yapabildim ne evi toplayabildim. Birazdan da oğlan yemeğe gelecek.Sen napiyosun kizcen nasıl yuruteclr anlaşabiliyorlarmu
Bizimki emekleyemedigi için yuruteci sevdi.aslında hareket ettirebilse severdi.Bizimkide sevmiyordu ben halıları yıkamaya verdim kolay surunce sevdiSabahın dokuzundan beri benim yaramazı uyutmaya çalışıyorum. Bugün bi uyumadi gitti. Ne kahvaltı yapabildim ne evi toplayabildim. Birazdan da oğlan yemeğe gelecek.
Yürüteci sevmedi ya bizim kız. Emeklemeyi daha çok seviyor.
Emeklerken daha ozgur oluyolar ya ondandir.:)Sabahın dokuzundan beri benim yaramazı uyutmaya çalışıyorum. Bugün bi uyumadi gitti. Ne kahvaltı yapabildim ne evi toplayabildim. Birazdan da oğlan yemeğe gelecek.
Yürüteci sevmedi ya bizim kız. Emeklemeyi daha çok seviyor.
Hm. Doğru halıda yavaş gidiyor ama bizim ki içine koyunca kıyameti kopariyor. Çıkarın beni burdan dercesine bağırıyor. Bende şimdilik koymuyorumBizimki emekleyemedigi için yuruteci sevdi.aslında hareket ettirebilse severdi.Bizimkide sevmiyordu ben halıları yıkamaya verdim kolay surunce sevdi
Kesinlikle şimdiden çekmeceleri açmaya çalışıyor ama açamıyor tabiEmeklerken daha ozgur oluyolar ya ondandir.:)
Acacagi zamanlarda gelecek annesi:)Hm. Doğru halıda yavaş gidiyor ama bizim ki içine koyunca kıyameti kopariyor. Çıkarın beni burdan dercesine bağırıyor. Bende şimdilik koymuyorum
Kesinlikle şimdiden çekmeceleri açmaya çalışıyor ama açamıyor tabi
Alışır inşallah.apalayinca aklın onda kalıyordu orumcek bi nebze daha guvenliHm. Doğru halıda yavaş gidiyor ama bizim ki içine koyunca kıyameti kopariyor. Çıkarın beni burdan dercesine bağırıyor. Bende şimdilik koymuyorum
Kesinlikle şimdiden çekmeceleri açmaya çalışıyor ama açamıyor tabi
Farkındayim. :)) oğlan da her yeri baglamistik. Yine bağlarızAcacagi zamanlarda gelecek annesi:)
Niye aklımda ki şey yüzünden mi bakalımYagmurun_kizi kirildim sana
Zeymurun mesajlarını beğenme sadece benimkiler BeğenNiye aklımda ki şey yüzünden mi bakalım
Niye ki sadece seninkileri begenemZeymurun mesajlarını beğenme sadece benimkiler Beğen
Aklındaki şey ne
Uzak.ama çok kalabalık merkezi bir yer orası.haftayada oraya grdecektik.şimdi kararsizizNiye ki sadece seninkileri begenem
Ankara da patlama olduya geçmiş olsun uzak mi Kızılay sana