- 11 Aralık 2015
- 6.602
- 8.284
ökrürüp duruyor antibiyotik verdi doktor tadı da bir ingernc ki her içtiğinde kusuyor bende bıraktım vermıyorum artık öksürük şurubuna devam..Kız napiyosun kizcen nasıl okdu
siz nabıyonuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ökrürüp duruyor antibiyotik verdi doktor tadı da bir ingernc ki her içtiğinde kusuyor bende bıraktım vermıyorum artık öksürük şurubuna devam..Kız napiyosun kizcen nasıl okdu
Biz iyiyiz canım çok sukur.ökrürüp duruyor antibiyotik verdi doktor tadı da bir ingernc ki her içtiğinde kusuyor bende bıraktım vermıyorum artık öksürük şurubuna devam..
siz nabıyonuz
İyi bakalım orumcekle aranızda nasilBiz iyiyiz canım çok sukur.
Benim basenim yok canimcim. Sen Bana gobekten kurtulma yollarini anlat:)
Ayy çok iyi iyiki almisim.çekmecelerini karıştırmaya başladı evde ortu bırakmadı ama olsundun akşam babası geldi bu kapı sesi i duyunca kapıya doğru bi koşuyor babası geldigini bildiİyi bakalım orumcekle aranızda nasil
Onuda kendin bul cicim benim göbek mobek yokBenim basenim yok canimcim. Sen Bana gobekten kurtulma yollarini anlat:)
Aman ise yarasinda. Sen dinlenebiliyonmu bariAyy çok iyi iyiki almisim.çekmecelerini karıştırmaya başladı evde ortu bırakmadı ama olsundun akşam babası geldi bu kapı sesi i duyunca kapıya doğru bi koşuyor babası geldigini bildi
Hahayt bende gobekte yok basende yokBenim basenim yok canimcim. Sen Bana gobekten kurtulma yollarini anlat:)
Anam ne güzel tam ısıtmalık benimki olduğu yerden kimildaya mıyor. Ayakları yere tam degmiyor çünkülemAyy çok iyi iyiki almisim.çekmecelerini karıştırmaya başladı evde ortu bırakmadı ama olsundun akşam babası geldi bu kapı sesi i duyunca kapıya doğru bi koşuyor babası geldigini bildi
Benimde basenim yok ne hava atiyon kiOnuda kendin bul cicim benim göbek mobek yok
2. Çocuktan sonra görürüm seniHahayt bende gobekte yok basende yok
Sende olmayan daha cok sey varHahayt bende gobekte yok basende yok
Ya çok bunalınca koyuyorum içine bide yemek yaparken koyuyorum yetiyor bana çokta koymak istemiyorum zatenAman ise yarasinda. Sen dinlenebiliyonmu bari
E yeter zaten sana. Yemegini yaptiriyosa ne ala.Ya çok bunalınca koyuyorum içine bide yemek yaparken koyuyorum yetiyor bana çokta koymak istemiyorum zaten
Aman ne hava Atacam deliBenimde basenim yok ne hava atiyon ki
Dimi ama:)2. Çocuktan sonra görürüm seni
Ya bu gobek bi gideydi iyiydi. Sinir ediyo bebi vicik vicikAman ne hava Atacam deli
He yaptırıyor ben yemek yaparken oda çekmeceleri karıştırıyor.bulaşık makinesini bosaltiyor ayakkabiligi karistiriyorE yeter zaten sana. Yemegini yaptiriyosa ne ala.
YaniDimi ama:)
Mekik falan çekiyor musunYa bu gobek bi gideydi iyiydi. Sinir ediyo bebi vicik vicik