- 10 Aralık 2015
- 8.596
- 5.646
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sekil:A menmun oldum
Teskur ederim anacim ben hangi ara evrimlesip dinozor oldugumu anlamadim ama bi baktim burdayimZey mur bacim sende hosgeldin bu arada
Oyleymis ablam ya turkiye donuyor resmenallah yardimciniz olsun..Çok soğuk kızlar,460 yakıt geldi ev üfürüyor sanki.okadar yakıta ısınsaydık bari
Uzulme biz 730 odedik gecen ay. Bu ay 800 hedefliyoruzÇok soğuk kızlar,460 yakıt geldi ev üfürüyor sanki.okadar yakıta ısınsaydık bari
Anlayamiyosun zatenbende buranin catlak dinozoruyumTeskur ederim anacim ben hangi ara evrimlesip dinozor oldugumu anlamadim ama bi baktim burdayim
Yanı işte giriyon bu bayanların içinde ben göze batarmiyim sence
Hedefi yuksek tutacanhedef onemliUzulme biz 730 odedik gecen ay. Bu ay 800 hedefliyoruz
Oy nerdesinde okadar ödediniz.Ev büyükmüUzulme biz 730 odedik gecen ay. Bu ay 800 hedefliyoruz
dünden önceki gün inanılmaz soğuktu elifcim çift çorap giydim kar etmedi vallahiÇok soğuk kızlar,460 yakıt geldi ev üfürüyor sanki.okadar yakıta ısınsaydık bari
Benden daha catlak oldugun kesin anan senin yumurtani fazla dusurmus heraldeAnlayamiyosun zatenbende buranin catlak dinozoruyum
Ahanda prenses gelmis bak helenerdesin kiz senÇare içlik !
Ben aza kanaat etmeyi beceremiyom. 730da neymis dedim hedefi 800e cikardim. Inaniyorumki basaracaz bunu ailecekHedefi yuksek tutacanhedef onemli
He benim yumurtayi fazla isitmis cok kalmisim sicaktadevreler yanmisBenden daha catlak oldugun kesin anan senin yumurtani fazla dusurmus heralde
He benim yumurtayi fazla isitmis cok kalmisim sicaktadevreler yanmisBenden daha catlak oldugun kesin anan senin yumurtani fazla dusurmus heralde
4oda bi koca salon 2 kucukbas 5buyukbasin bulundugu bi ev ustelik alt kat bos oranin soguguda vuruyo binanin etrafi acik komple masraf. Su ve ocakta d.gaz olunca dusunun iste
Oy nerdesinde okadar ödediniz.Ev büyükmü