Arkadaşlar sorum gayet açık.İllaki aramızda bayan olmadığı halde öyle üye olan erkekler vardır.Ancak erkek olduğunu açıkça söyleyen üyeler burada konulara cevap yazarken sizde kendinizle ilgili her türlü sorunu burada paylaşır mıydınız?
Arkadaşlar sorum gayet açık.İllaki aramızda bayan olmadığı halde öyle üye olan erkekler vardır.Ancak erkek olduğunu açıkça söyleyen üyeler burada konulara cevap yazarken sizde kendinizle ilgili her türlü sorunu burada paylaşır mıydınız?
buraya gelen kadınlar neden geliyor?kadınlar kulübü olduğu için.
amacından sapan bir ortama neden gelelim.yada neden geleyim..
kendi adıma konuşuyorum.ben kadınım evliyim ve sırf kadınların olduğu bir ortama gelmeyi
tercih ettiğim için geliyorum buraya..
fakat amacından sapan bir soru yada sizin dediğiniz gibi bir erkek üye!
kesinlikle ne sorusuna cevap yazarım
nede olduğu bir ortamda kalırım..
peki ya siz ne yapardınız?
buraya gelen kadınlar neden geliyor?kadınlar kulübü olduğu için.
amacından sapan bir ortama neden gelelim.yada neden geleyim..
kendi adıma konuşuyorum.ben kadınım evliyim ve sırf kadınların olduğu bir ortama gelmeyi
tercih ettiğim için geliyorum buraya..
fakat amacından sapan bir soru yada sizin dediğiniz gibi bir erkek üye!
kesinlikle ne sorusuna cevap yazarım
nede olduğu bir ortamda kalırım..
peki ya siz ne yapardınız?
Az önce karşılaştım burada böyle bir olayla.Çok sinirim bozuldu.
Tamam site çok yoğun bir site.Bir sürü yönetici olmasına rağmen de şu sıralar online yönetici bulmakta zorlandım.Bu kişiyi görenlerde oldu ama sanırım pek tepki verilmedi,sorun değil demekki onlar için ama ben hoşlanmam bundan.Eğer istesem başka sitelere üye olurdum.Burada hepimizin ortak noktası var,site adındanda belli olduğu üzere BAYAN olmak...
Buraya erkek üyelerin girdiğini görsem siteye üye olmazdım... Forumları bir tarafa bıraktım, çöpçatan sitelerinden farkı kalmazdı özellerimiz selam merhaba tanışalım mı ile dolardı ...
isteksiz sinirlerini bozma.onlar anlık var ve fark edildiklerinde hemen yok ediyorlardır site görevlileri..burda o kadar çok online bayan üye var ki...birbirine yetecek kadar kadın..kk çok geniş içerikli ve çoğunluğu kadın olarak düşündüğüm bir site..ve çok seviyorum burayı.başka bi siteye üye olsak orayada yapılıyordur aynı saygısızlık..en iyisi fark edildikleri an yok etmek...
isteksiz sinirlerini bozma.onlar anlık var ve fark edildiklerinde hemen yok ediyorlardır site görevlileri..burda o kadar çok online bayan üye var ki...birbirine yetecek kadar kadın..kk çok geniş içerikli ve çoğunluğu kadın olarak düşündüğüm bir site..ve çok seviyorum burayı.başka bi siteye üye olsak orayada yapılıyordur aynı saygısızlık..en iyisi fark edildikleri an yok etmek...
Online gördüğüm bir yöneticiye durumu bildirdim,ilgileniyorum hemen dendi ama şimdi o da çevrimdışı.
Siteyi bende seviyorum ama hep beni mi bulur,takip eder böyle şeyler anlamıyorum.
Az önce karşılaştım burada böyle bir olayla.Çok sinirim bozuldu.
Tamam site çok yoğun bir site.Bir sürü yönetici olmasına rağmen de şu sıralar online yönetici bulmakta zorlandım.Bu kişiyi görenlerde oldu ama sanırım pek tepki verilmedi,sorun değil demekki onlar için ama ben hoşlanmam bundan.Eğer istesem başka sitelere üye olurdum.Burada hepimizin ortak noktası var,site adındanda belli olduğu üzere BAYAN olmak...
Güzel diyorsunuzda kimin erkek kimin bayan olduğunu bilemeyizki,kendini bayan olarak tanıtır dolaşır sitede..ancak mesajlarından kendisini belli edenler uzaklaştırılır.
Bahsettiğiniz şu an online olan üye kendisi açıklamış erkek olduğunu,gizleseydi ve böyle yorumlar yapsaydı hiç birimiz tanıyamazdık onu.
Bunun önüne geçilemez sanırım,mutlaka bayan görünümünde erkek üyeler var aramızda,sadece bayanlar var diyede inanmak biraz saflık olur bana göre.
Cinsiyeti deşifre edilmiş bir tek erkek üye sitede kalmaya devam edemez,sadece kazen ve curly..onlarda site sahipleri.