spell cnm bence eş durumu il içi istemelisin ben buraya ilk tayin olduğum zaman eşimin bulunduğu ilçeden benm tayinimn çıktığı ilçeye direk gidiş geliş yoktu beni tayinimin çıktığı ilçedeki milli eğitim müdürü yönlendirdi hemen görevlendirme dilekçesi yazdırdı ile aldılar ilçeden ile gittim bir dönem (şubatta tayin istemiştim) sonra da tekrar tayin istedim il içi, beni eşimin bulunduğu ilçeye aldılar kadroluyum ben. lisede çalışıyorum.
şekrecik eş durumu tayinşer ne zaman başlıyor
cnm en azından görevlendirme istemelisin bence bir dünya ücretli öğrt alınıyor her yıl sonuçta onlar yerine sne girersin bence branş olman şart değil bence git bu durumu milli eğitimle bir görüş.canım iki dönemdir hiç açık yok yazada olmaz tahminim.bi de ben branş öğretmeni değilim ya....Onun için çok zor....
cnm ah bi bilsem ben de mayıs die duymuştum biz eşimle araştırdık mayıs dediler ama ... hatta dün eşime de tekrar sordum mayıs değilse ne yapacağız diye. mayıs eminim öyle okudum ben dedi.şekrecik eş durumu tayinşer ne zaman başlıyor
ya emin misin eşimle bi daha konuştum mayıs diyor ısrarla.ağustos ayındaa canım meb de iş takviminde var....
yiboların hali içler acısı değil mi hocam
umarım bir ders olur devlete milli eğitime
bir çekidüzen verirler
içim cız etti çocugun görüntilerini seyrederken annebabası ne yaptı kimbilir
sen nasılsın peki daha iyisinidr inşallah
iyiyim canım,ücretsiz izine ayrıldım,evimdeyim,şimdilik kafam rahat...
yibolarda hiç düzen yok.ben çocuktan dolayı belletmenliğe kalmıyodum,nöbetimde yoktu ama ders saatinde bile yoklama alınmıyo.benim sabah dersim vardı,öğleden sonra branşlar girdiğinde yoklama almıyodu.bi kız öğrencim hergün öğleden sonra kaçıyodu.kaç kere söyledim arkadaşla,yoklama alın diye.bide kız çocuğu,13 yaşındaydı,alıp götürseler kimsenin ruhu duymaz.zaten yibolar hep yerleşim yeri dışında olur.bizim yibonunda 3 tarafı dağlıktı,ağaçlıktı her yer.çocuklar cuma günü köylerine kaçıyolardı.ya bide belletmen sayısı yetersiz.3 tane belletmen kalıyo,bu sayının arttırılması lazım.etüt saatlerindede belletmenler yetmiyo koca okula.ders öğretmenleride gelmiyodu etüte.öğretmen arkadaşlarada hak vermek lazım.tamam yiboların lojman avantajı var ama ben bidaha yiboya geçmeyi düşünmüyorum.öğretmenler için büyük sorumluluk,çalışma şartları ağır.benim öğleden sonraları 3 gün dersim yoktu ama ben kurslarımdan dolayı 8 e kadar okuldaydım.bide zamansız zamansız okula çağırıyolardı,9 da 10 da pansiyona gidip malzeme dağıtıyoduk.belletmenlerin yapması gerekiyo ama sınıf öğretmenleri yapıyodu..offf ben yibodan çok soğudum.izinden dönünce yiboya verelim seni diyolar ama ben köye gitmeyi düşünüyorum açıkçası.gidersem nöbetimde başlayacak çünkü,sabah 7 akşam 5 nöbet çok zor olur.bide belletmenliğide zorunlu tuttular.o sorumluluğu alamam.allah muhafaza,birbirlerine sapıkça hareketlerde bulunanlar,gecenin bi vakti şeker komasına girenler,ayılan,bayılan öğrenciler.çok zor...yiboları kimseye tavsiye etmiyorum..
hoşgeldin estamp cım okulun açıladıgı işk hafta bu topigi açmıştık öğrtmnlerin de paylaşım alanı olsun diye
kızlar uşak ta umut adlı çocuk ölü bulundu biliyorsunuz yatılı okul öğrencisiydi
yatılı bölge okulları hakkında ne düşünyorsunuz
off off içim bunaldı
benim anlamadığım caycan hocam çocukta darp yara izi yok
yani yapanlar var ise zor bulunacak gibi üzülüyorum ya
aileler neden verirler cocuklarını anlamıyorum ki