KK'da Tanıştık KK'da Dost Olduk Diyenler'in Topiği (:

sağol adaşım
yok dişim ağrıdığı için gitmedim şu yaşıma kadar hiç dişim ağrımadı allaha bin şükür ama dün akşam işte annem için gitmiştik dişçimizde tanıdık gelmişken sanada bakıyım bi kontrol edeyim dedi işte önlem amacıyla 3-5 sene sonra ağrı yapmaya başlamasın diye şüphelendiği noktaya dolgu yaptı :KK70: diş etlerim falan çok sağlammış yani 15 sene önce yaptığı geçici koruyucu çocuk dişi dolgularım bile hala duruyomuş düşün 5 yaşımdaydım 15 sene geçti :KK70:

kızlra 2 hafta sonra yine pikniğe gidiyoruz yupiiiiiiiiiii delikafadulden :sm_cool: :teytey:

valal geziim toziimde herşeye varım ben opuyorumnanaktan
ya bu arada dün akşam annemlerle tartıştım şebneim düğünü yüzünden yaaa
tutturmuş yok düğün kadıköydeymiş yok kaerşıdan karşıya gecenin bi yarısı nasıl geçecekmişimm
of yaaaaa bu annemler herşeyi dert ediyolar benide deli ediyolar :kızgın:

ya benim arkadaşlarım sende dahil olmak üzere avrupada oturuyor tutmuş bana
düğün kadıköyde nasıl gidiceksin oraya hadi gittin gecenin bi yarısı alkollüde olursun nasıl tekrar avrupa yakasına geçeceksin felan dedi off bende bağırdım sanane felan die :kızgın: aman
yaaaa herkes işime karışıyor deli oluyorum....

şu an şu dakika itibariyle nuriden ayrılmış bulunmaktayım...

nasıl yani ne zzman ayrıldın kız nasıl oldu anlat hele

sen şimdi zaten giderken arkadaşlarınla beraber düğüne gitmeyecekmisin
onların arabaları yokmu
hadi onu geçtim onlarda dönmeyecekmi sonuçta evlerine
hiç olmadı biz alırız yeni bebeğm
zaten bizde kalcaksın
aaa annecikte telaşlanmış kuzum kızma nıye bagrıyosun kadına ya

ya canım buradada başka bir düğün olduu için herkes ona gidecek
bende şebnemin düğününe gidicem ya da ista a gitmicem çanakkaleye gdicem ama çanakkaledeki düğünde pazar günü akşam denk geliyor yani ertesi gün işten izin almam gerkiyor bende izin alamk istemiyorum yaaa napıcam bilmiorum yaaa birde şeyi düşünüorum şimdi arkadaşım düğün telaşından felan beni unutur eder felan dio sende ist.da kaybolursun dio bende arabayla gidiim o zaman diorum ya onuda kabul etmiyolar kafayı yicem of yaaaaaaaaaaaa :eek:lmaz:

ya canım atak etti ayrılık mesajı çektim oda cevap vermedi...

nuri meselesini iyi yapmışsın canım boşver herşeyde var bir hayır..
ne yazdın mesaja?
yazabılıyosan buraya yaz yada gmaılden yaz

kuzum benım aılen senın ıyılıgını dusunduklerı ıcın soyluyolar ya uzun yol bu elbette arabayla gelmen cok guzel olur cumartesı dugune gıdersın hatta bende gelırım senlee :))
pazarda gezerızz ne guzel
pıknıge goturur faruk bızı
:)))
ama ıste uzun yol sadece annen degıl bende cok korkarım
en ufacıkkk bı kaza olsa varya
ben ölürüm yanii ...
hıc affetmem kendımı

X