- 5 Ocak 2008
- 68.595
- 17
uğur böceğim hoşgeldin canm nasılsın ?
hahahah herlde hasan bu halini görse beni gebertirdiklava:
h gördük cnm
nörüm yaa kazak örüyoom:hulya:
çamaşırlarıda astım oturuyom
dışarı cıkcam ama bı türlü kalkamadım kk basından:tomato:
ama ucuuuuuuzBU NASIL ??????????
650 TL :1shok: ÖZEL DİKİM :1shok: NİŞANLIMIN OTURDUĞU YERE YAKIN Bİ MODA EVİNDE :1shok: KENDİ SİTESİNDE FİYATIYLA BERABER YAZMIŞLAR..
kuzenimin kınasıydı canım o nasıl ama elbisem arkasında kocamaaaan yırtmacıda vardı adım atınca totom görünüodu yaw çok incelemeden aldımda neyse hep kadındık zatenkaydirigubbakcemile3tac tak tabi bende taktım sonra bana gelirkende takar gelirsin kaydirigubbakcemile3hahaha deli kız seni :)) canım benım facede mor gıbı elbıse gıymıssn elbıse ayakkabılar saçlar falan sahaneydı nereye gıtmıstn kız??
canım topuz ıstıyorum kesın fıkrım bu .. ve kesınlıkle tac takıcam ... bıda baskasının dugununde ermanın abiye'si gibi taç takamycagma göre taç olsn ıstıyormbıda o gelnlıgı ve tacı takamıcam soncta
hemde ne eşşek :roflol:
evet aynen yarın pikniğe gidicez bende akşam marketten işte yiyecek içecek alıcam dedim sende benimle geleceksin ben hepsini taşıyamam bana yardım edeceksin dedim odatamam canım dedi yaşaşsın kötülük bakalım birz dominantlık yapiim dayanabilecekmi? :jeyyar: :jeyyar:
gençken ınsanın çalışması bazı şeylerı elde etmesı gerekır bence
ev olsun araba olsn bişeylere sahıp olması gerekır
hiç deılse kendı paranı kazanmanın huzuru vardır
ılerde emeklı olup koçişle bahçe evınde yaşamak var
evde oturana kımse para vermıyo valla
herşeyde para olduğuna göre bence iş kesınlıkle şart
1 aydır evdeyım valla hiç özencek bişi deıl
yarın benımde kocamla tanışma yıldönümümüm:asigim:
kalpli nevresımler serdım:asigim:
ama ucuuuuuuz
kuzenimin kınasıydı canım o nasıl ama elbisem arkasında kocamaaaan yırtmacıda vardı adım atınca totom görünüodu yaw çok incelemeden aldımda neyse hep kadındık zatenkaydirigubbakcemile3tac tak tabi bende taktım sonra bana gelirkende takar gelirsin kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 eşeklerin aşkı kaydirigubbakcemile3
canım iş arakadşlarım bizim stajyelerlerle berbaer gidicez 10 kişiyiz şimdilik canım daha gelenler de olabilir bala die ank.nın bir kazası var orada bir ormanlık bir alan varmış oaray gidicez canım fotoğraf makinesinide götürücem ben bol bol foto çekiniriz canım pazartesi de sana yollarımmresimleri bakarsın bebğim artık