KK'da Tanıştık KK'da Dost Olduk Diyenler'in Topiği (:

ne tesadüf canım bende abiyelere bakıyodum kaydirigubbakcemile3
bu balık model olan abiyelere taktım bende ilk gördüğmde pek hoşuma gtmiyodu ama şmdi sevmeye başladm kk da bı arkadas nısanında mavı bı elbıse gıymıstı balık model onun aynısının kırmızısını gordum buyulendım walla hee.. 150 tl ymıs hemde onun aldıgı yerde :)) kına gecesı ıcn ne guzel olr dmı kırmızı kırmızı :))

bunlarda kısa abıyelerden cnm paylasym dolasmısken ıse yarasın sıtede :)

Son Model Abiye Modelleri

aslııcm kafanı duvarlara vur :umursamaz:
görümcem akatlarda oturuo avcılarda deeel bende malum bahcelievler

aslııcm kafanı duvarlara vur :umursamaz:
görümcem akatlarda oturuo avcılarda deeel bende malum bahcelievler

aaaayyy inanmıyorum kendime o benim nerden kalmış aklımda öyle yaaa kaydirigubbakcemile3 :kedi: haber ver kız akatlara geçeceğin zaman bende eve yakınsam görüşürüz

keşke hepsini bize verselerde her düğünde bitanesini giysek dimi değişik değişik aklinialirimsmile

yok dileğim yaw öylesine model bakıyom netten

bu nasii? ama üstü daha çok taşlı olması lazım..

yok dileğim yaw öylesine model bakıyom netten

bu nasii? ama üstü daha çok taşlı olması lazım..

bak bebeeem bu hos ama ben taş sevmiom yani abartı sevmiyorum ama bu model hos böyle masum duruyo sanada yakısır kııııız saçını nasıl yapmayı dusunuon

BU NASIL ??????????

650 TL :1shok: ÖZEL DİKİM :1shok: NİŞANLIMIN OTURDUĞU YERE YAKIN Bİ MODA EVİNDE :1shok: KENDİ SİTESİNDE FİYATIYLA BERABER YAZMIŞLAR..

hahaha deli kız seni :)) canım benım facede mor gıbı elbıse gıymıssn elbıse ayakkabılar saçlar falan sahaneydı nereye gıtmıstn kız??

canım topuz ıstıyorum kesın fıkrım bu .. ve kesınlıkle tac takıcam ... bıda baskasının dugununde ermanın abiye'si gibi taç takamycagma göre taç olsn ıstıyorm bıda o gelnlıgı ve tacı takamıcam soncta

BU NASIL ??????????

650 TL :1shok: ÖZEL DİKİM :1shok: NİŞANLIMIN OTURDUĞU YERE YAKIN Bİ MODA EVİNDE :1shok: KENDİ SİTESİNDE FİYATIYLA BERABER YAZMIŞLAR..

canım kabarık gelinlik sevmememem rağmen ben bu gelinliğe hastayımm
canım eklediğin abiye modlleri de çok şıkmış ama ben uzun abiyeleri seviyorum sanırım kıslara bende pek hoş durmuyor malum tampon geniş olunca elbie arkadan kalkıyor :umursamaz:
ayy canım yaaa sanki ben evlenecekmişim gibi sabırsızlanıyorum ve bende çok merak ediyorum canım yaaa

canım valla bende aksine biliyosun işte inadına kabarık seviyom :))
evet canım onlar kısa modeller ama uzun olduğunu düşünürsek model bazında güzel şeyler var...
hahaha tampon olayına koptum yalnız
seçilim yaaa senin her halini gördüm ben
bence gayet formundasın niye kompleks yapıyonki öperim bak heee :))
kız daha 4,5 ay var ama düşündükçe sabırsızlanıyorum karnıma sancılar giriyo :))
ayyy ogün gelsin bir an önce kazasız belasız sorunsuz ... :)

ay canım benm yaaa bende seni kocaman öperimmmmm Şeniz
valla canım yaaaa 4,5 ay var ama bende çok çok heycanlanıyorum yaaaa
ben şeker çift gördüm ama sizin kadar şeker çift görmedim hasan hele çok
eşşek yaaaaa sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…