• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KK'da Kullanmaya Uygun Boyutlarda Hareketli Harika Avatarlar

sardnyam beni de unutma nolur senağlama
hareket ettiremedim bu avatarı

hareketligifler16a4j.gif

canım tamamdır...güle güle kullana.s.

attachment.php

Eklentiler

• $başı.gif
    $başı.gif
    12,1 KB · Görüntüleme: 39
bekliyorum sarduşumm :icecream: :1hug:

canım yaaa ben seninkileri evvelsi gün yaptım ve dün ekledim sanarak sildim pc den :(((( ay çoook üzüldüm şimdi...hemen tekrar yapıyorum :((:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Eklentiler

• $yazmalı.gif
    $yazmalı.gif
    19,2 KB · Görüntüleme: 41
Son düzenleme:
Libyanacım senin için seçtiğim bir kaç avatar ....beğenmezsen zorlama kendini devamı gelecek:1hug:

attachment.php
attachment.php
attachment.php

Eklentiler

• $lib.gif
    $lib.gif
    19,4 KB · Görüntüleme: 45
  • $liii.gif
    $liii.gif
    6,8 KB · Görüntüleme: 63
  • $şşş.gif
    $şşş.gif
    19,4 KB · Görüntüleme: 121
kaydirigubbakcemile3
çok ciciler Ya Hu,yerim bunları
maşallah sana hemencik buluverdin Liby şine:utangac: Teknoloji Sultanım benimdelikafadulden
Sen zahmet olmazsa ara ara ekle,ben hepsini kaydeder en beğendiğimi kullanırım..:sm_cool:
üzerine de imzamı atarım oh..:teytey:

kaydirigubbakcemile3
çok ciciler Ya Hu,yerim bunları
maşallah sana hemencik buluverdin Liby şine:utangac: Teknoloji Sultanım benimdelikafadulden
Sen zahmet olmazsa ara ara ekle,ben hepsini kaydeder en beğendiğimi kullanırım..:sm_cool:
üzerine de imzamı atarım oh..:teytey:

Liby şim isterde ben hiç bulmam mııı:1hug:

canım sana özle bir mutfak kolleksiyonu yapacağım da GEYİKHANE de işler çok yoğunkaydirigubbakcemile3 pazar günü sakinleyeceğimizi umuyorumkafamçokkarıştı o zaman için aklımdasın :1rolleyes:hemen ekleyeceğim sana özelŞeniz

Back