- 17 Kasım 2008
- 12.049
- 2.248
- Konu Sahibi Halikarnas
- #1.881
...
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm kızlar bir resim koyabildim avartarıma başka yapamıyorum nedenini bilen varmı siteden mesaj yazıyor sürekli
canım benim bunlarda harika avatar olarak şimdi yapsak hareket özellikleri kaybolur mu bunlardan .
canım birde bu özelllik nasıl ayarlaya biliyorsun tarif edermisin mümkünse
Tatlım avatarları klasörüne eklersen ve oradan kullanmak istersen pek çoğunun hareket özelliği kaybolur - bu sebeple direkt avatara ekleme yapmak gerekiyor.
Beğendiğin avatarın üzerine mausu sağ tıklayıp - açılan pencerede özellikleri tıklayacaksın.
Adres(URL) deki lingi kopyalayıp - avatar değiştire geleceksin (Birinci seçnek - Resmin URL adresini yazınız) bölümüne (http//www.) silerek -yapıştırıp (Değişiklikleri kaydet) tıkladığında işlem tamamdır.
Not: Bu işleme rağmen avatar hareker etmiyorsa ya ölçüsü 100x100 den büyük - yada formatı uygun değildir. Sağ ve özellikleri tıkladığında avatarın boyutunu görebilirsin. Bu topikteki avatarların hepsi sitenin avatar formatına uygundur canım. Kolay gelsin.a.s.