KK'da Kullanmaya Uygun Boyutlarda Hareketli Harika Avatarlar

slm kızlar bir resim koyabildim avartarıma başka yapamıyorum nedenini bilen varmı siteden mesaj yazıyor sürekli

Beğendiğin avatarın üzerine sağ tıkla - özellikleri tıkla ve çıkan adresi kopyalayıp - avatar değitirdeki (Birinci seçnek - Resmin URL adresini yazınız )
yere http//www. silerek yapıştır ve değişiklikleri kaydet tıkla. Bu şekilde kayıt başarılı olacaktır. Sevgiler...

sardunyam zakkumum, emeğine sağlık baya ugraşmışsın. hepside çok güzel avatarlar.

canım benim bunlarda harika avatar olarak şimdi yapsak hareket özellikleri kaybolur mu bunlardan .
canım birde bu özelllik nasıl ayarlaya biliyorsun tarif edermisin mümkünse

canım benim bunlarda harika avatar olarak şimdi yapsak hareket özellikleri kaybolur mu bunlardan .
canım birde bu özelllik nasıl ayarlaya biliyorsun tarif edermisin mümkünse

Tatlım avatarları klasörüne eklersen ve oradan kullanmak istersen pek çoğunun hareket özelliği kaybolur - bu sebeple direkt avatara ekleme yapmak gerekiyor.

Beğendiğin avatarın üzerine mausu sağ tıklayıp - açılan pencerede özellikleri tıklayacaksın.
Adres(URL) deki lingi kopyalayıp - avatar değiştire geleceksin (Birinci seçnek - Resmin URL adresini yazınız) bölümüne (http//www.) silerek -yapıştırıp (Değişiklikleri kaydet) tıkladığında işlem tamamdır.

Not: Bu işleme rağmen avatar hareker etmiyorsa ya ölçüsü 100x100 den büyük - yada formatı uygun değildir. Sağ ve özellikleri tıkladığında avatarın boyutunu görebilirsin. Bu topikteki avatarların hepsi sitenin avatar formatına uygundur canım. Kolay gelsin.
a.s.

Son düzenleme:

canım benim açıklaman için çok teşekkürler a.s.
daha önce aynı şekilde denedim olmadı demekki formattan olmamış.
burdakilerin özellikleri uygun olmasına sevindim.
eklediklerimde oldu burda sık sık değişirim artık avatar yerimseniben
umarım özelliklerini kaybetmeden eklemeyi becerebilirim

kızlar bu avatarları hareket özelliklerini kaybettirmeden msn de kullana bilirmiyiz böyle bir özellik varmı.bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olurmusunuz lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…