KK'da Kullanmaya Uygun Boyutlarda Hareketli Harika Avatarlar

KULITTA tatlım nerden buluyosun bunları çok beğendim.. aldım bazılarınıyerimseniben

keyfim yerine geldi vallahii

balsuratım avatarın hazır...fakat çok büyükmüş....KK ya uygun hale getirmek için biraz eksilttim:çok üzgünüm:

kıslar balsuratın avatarını kimse almasınkötükedihüso sonra kırmızı büber veririm size:jeyyar:

Eklentiler

• $balsurat.gif
    19,2 KB · Görüntüleme: 82
çok güzelleler ya nerden buluyorsunuz bunları bayıldım adeta sağolunalkisalkisalkis

ŞenizŞenizZakkummm çiçeğimm aşkumm ELLERİNE SAĞLIKKKK ,yüreğinee sağlıkkk:dance:Çokk sağol canımmm zahmett oldu :)hehe .ŞenizSefiyomm seni kız öptümmmm..
:jeyyar:Şimdik hemen sardunyamın hazırladığı yeni avatarımı deneyimmmmmm teşekkürlerdelikafadulden

Sardunya veKulitta canlarım benim ikinizde çok güzel avatarlar bulup koyuyorsunuz:1hug: İYİKİ VARSINIZ sizin gibi böyle iyi dostluklar iyi arkadaşlar daha da çok çıkar karşıma gerçekten hepiniz süpersiniz...):lepi:
"İyiki böyle KK da candan seven arkadaşlarım varmış ne mutlu bana iyiki:dance:KK var iyiki sizler varsınız

Bu yüzden hiç yalnız değilim :enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk:

kulitta
ve
sarduşumm

çok saolun kıslarrrrr
kulitta aldım bunu ben ......kimsecikler almasın heeeeeee

sarduşum diğer avatarımdan etkilenen bi akedeş oldu bende kırmadım kaldırdım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…