KK'da Kullanmaya Uygun Boyutlarda Hareketli Harika Avatarlar

arkadaşlar photoscape adlı bir program ile avatar boyutlarını ve ebatlarını kendiniz de ayarlayabilirsiniz....

fakat demek değil ki ben yardımcı olmam bundan sonra....program ile uğraşmak istemeyen veya işyeri pc sine programı indiremeyen arkadaşlara her zaman ki gibi seve seve yardımcı oluruma.s.

delikafaduldensardunyacım gerçi adresini vermişsin ama annem senden gül çicekli avatar istiyor belki arşivinde vardır canlı gül olacakmış ama kusura bakma elçiye zeval olmazmış
sevgilerimlea.s.

arkadaşlar photoscape adlı bir program ile avatar boyutlarını ve ebatlarını kendiniz de ayarlayabilirsiniz....

fakat demek değil ki ben yardımcı olmam bundan sonra....program ile uğraşmak istemeyen veya işyeri pc sine programı indiremeyen arkadaşlara her zaman ki gibi seve seve yardımcı oluruma.s.

sardunya, senin dediğin PhotoScape programını ben indirdim fakat küçülünce avatarlar haraket etmiyor ..
yardımcı olursan memnun olucam canım..

sardunya, senin dediğin PhotoScape programını ben indirdim fakat küçülünce avatarlar haraket etmiyor ..
yardımcı olursan memnun olucam canım..

canısı anigif i aç....

resmi bul sürükle....

sağ panalden "tuval boyutu ayarla" de...

açılınca en alttki "tuval boyutu ayarla" yı tıkla....

açılan kutucuğa istediğin boyutları yaz tatlım ve tamam de...işte bu kadar canısıa.s.

kolay gelsinŞeniz

delikafaduldensardunyacım gerçi adresini vermişsin ama annem senden gül çicekli avatar istiyor belki arşivinde vardır canlı gül olacakmış ama kusura bakma elçiye zeval olmazmış
sevgilerimlea.s.

canısı bir çok gül ekledim...arşivde var...onlardan seçsin ben boyutlarını ayaralarım bettycim.... a.s.

canım benim ya bana betty diye itap edilince çok mutlu oluyorum :sm_cool:hayatım annemle taradıkta o canlı gibi istiyormuş gerçi ne istediğini bende anlamadım ama ben bulursam eklerim canım olmazsa sen ayarlarsın eline emeğine yüreğine sağlık canım :dance:a.s.

sardunyam canım bitanem gitme bi daha sensiz olmuyor canım her gün bakıyorum dön artık bitsin çabucak bi daha seni dizimden ayırmıyacam vallah:çok üzgünüm::teselli:benneyaptımki

sarduşşşş.......dön artık ya bana avatar lazım.......en duygusalından sen olamyıncada olmuyor of ya of

black_cat.gif
kitties.gif
kitty_in_chair.gif
chcken_guy.gif
green_cat.gif

dachshund-puppy.gif
dog_29.gif
leaves.gif
surfing.gif

love_100.gif

heart_73.gif

Veeee,son güüünnn...hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt