KK'da Kullanmaya Uygun Boyutlarda Hareketli Harika Avatarlar

minikanniş canım avatarların hazır

attachment.php
attachment.php

Eklentiler

• $anniiii.gif
    $anniiii.gif
    14,8 KB · Görüntüleme: 42
  • $annis.gif
    $annis.gif
    19 KB · Görüntüleme: 47
Sardunyacım yaa şöyle hareketli kıpır kıpr bi avatar istiyorummsositososito

way wayyyyyyyy neler koymuşun öyle...kaydirigubbakcemile3..

dipcikler 2 ....kaydirigubbakcemile3
:asigim:

sarduş canım bi çoğu hareket etmiyo denedim bebişim
bide elinde varsa şöyle
hamilelikle bebekle ilgili şeylerde koy gözünü seveyimyerimseniben
ellerine sağlık öptümŞeniz

canım hareket etmediğini söylüyorum ben zaten...onları ayrıca istek üzerine ufaltıyorum...tatlım tek tek hepsini kk boyutuna getirmeme imkan yok...ancak istek üzerine ufaltıyorum...sana programın adını verdim...aslında programın adını buraya yazayım diyorum herkes indirsin istediği avatarı istediği yerden alıp ufaltsın bence.

pamuğum çok üzgünüm evet canısı arada kaynamışbenneyaptımki

ama hemen yaptım....tatlım diğerini aramam lazım sen şimdi bununla idare et onu ilk fırsatta bulup ekleyeceğim :1hug:

Eklentiler

• $pamuğum.gif
    $pamuğum.gif
    19,5 KB · Görüntüleme: 39
sardunyacım canım önce eline emeğine yüreğine saplık canım,inanırmısın 2 gecedir işten gelir gelmez oturdum tektek taradım bütün sayfaları anneme giftler,smileyler ,avatarlar aldım,bizim pcye format atılınca hepsi silinmişti annem sağolsun benden meraklı bide seninkilerden kimsede olmuyormuşdelikafadulden,değişikmiş senin çalışmaların,koptum ya canım tekrar teşekkür ederim nihayet buraya kadr birçok şeyi ekledim annemin msnine tabi birde benim bettylerim,çok sağol canım ya:hooray:

olmadı ama benim kac kez denedim gecersiz dosya tipi diyor benmi yanlıs yapıyorum acaba ??? :çok üzgünüm: :1no2:

Son düzenleme:
sardunyacım canım önce eline emeğine yüreğine saplık canım,inanırmısın 2 gecedir işten gelir gelmez oturdum tektek taradım bütün sayfaları anneme giftler,smileyler ,avatarlar aldım,bizim pcye format atılınca hepsi silinmişti annem sağolsun benden meraklı bide seninkilerden kimsede olmuyormuşdelikafadulden,değişikmiş senin çalışmaların,koptum ya canım tekrar teşekkür ederim nihayet buraya kadr birçok şeyi ekledim annemin msnine tabi birde benim bettylerim,çok sağol canım ya:hooray:

canlarım benim çok çoook teşekkürlera.s.
annecine selamlarımı ilet her ikinizi de kocaman öpüyorummŞenizŞeniz

sedacım seninkisini arıyorum fakat bunlarıda bu arada yapmak ve beğenine sunmak istedim

attachment.php

attachment.php

attachment.php

Eklentiler

• $sarı.gif
    $sarı.gif
    18,8 KB · Görüntüleme: 50
  • $sarii.gif
    $sarii.gif
    16,9 KB · Görüntüleme: 72
  • $sariiiii.gif
    $sariiiii.gif