KK'da Kullanmaya Uygun Boyutlarda Hareketli Harika Avatarlar

suprensesi canısı senin için seçmece ufalttım 90 lı sayfalardan beğeneceğin onlarca betty boop gifi içinden başka istersen onlarıda ufaltırım hayatım...

ve tatlım bunları da profilin için ufalttım....

sardunyammm allah iyiliğini versin kafayı yemiş durumdayım-tatlicadiarzu-..hangisini alsan bilmiyorum kiiiidelikafadulden

sardunyammm allah iyiliğini versin kafayı yemiş durumdayım-tatlicadiarzu-..hangisini alsan bilmiyorum kiiiidelikafadulden

sırnaşık şey çoook şekersinnŞeniz

tatlımm hangisini seçersen seç dediğim gibi profil veya avatar olarak kullandığın vakit hareket etmez veya parıldamazlarsa bana bildir hemen boyutlandırıp düzeltirim:teselli:

eee hala eski avatar:uhm:

Süpersin Sardunyam. Burası tam bir Avatar cenneti olmuş tatlım Büyük emek vermişsin muhteşem olmuş -
Emeğine yüreğine sağlık canım - hepsi birbirinden güzel - milyon tane üyelik alıp hepsini kullanmak isterdim.
Sık sık değiştirerek hepsinin tadını almaktan başka çare yok.
Buradan müthiş pozitif enerji fışkırıyor canım -aynı zamanda meditasyon merkezi sanki - sayfaları dolaşırken tasa -
keder kalmıyor insanda. Oyuncak cennetine girmiş çocuk gibi hissettim kendimi.
Hepsi benim olsun istiyorum.

tatlı pisicim canımmm pisicimmm sana kurban olurum hepsi senin olsun:teselli:...ne kadar candan ne kadar içtensin sende ki heyecanı enerjiyi taaa burdan aldımdelikafadulden

tatlım ben kendi adıma dertlerden tasalardan uzaklaşmak için burdayım ve senin gibi bunlardan uzaklaşmak için KK da olan hemcinslerime biraz faydam oluyorsa ne mutlu bana emeklerimin karşılığını bu şekilde aldığımı bilmek beni çoook mutluu ediyor canımsın canımmmŞeniza.s.

sardunyacım ben bu avatarı kullanıyordum ama burda avatarları denerken tabi bu silinmiş
şimdi tekrar almaya calısıyorum ama hareket etmiyor :uhm:

canım bunlardan beğendiğin olursa ufaltırım...illa ki eskisi olsun diyorsan kaçıncı sayfada olduğunu söyleyebilirmisin? kolay hemen hallederim canısı:teselli:

canım ya iki gündür gezdim sayfaları ama üye adımı uygun bişi bulamadım.
böyle başında eşarp olan ama hareketli ve komik bişiler var mı arşivinde:)

şu ipte sallanan yavruyu çok beğendim sardunyacım, ama hareket etmiyo avatar yaptığımda, küçültüp harekete geçirebilir misin yavruyu acaba, zahmet olmazsa

a.s.

Son düzenleme:
sardunya sen bir harikasın ama ben kaydedince olmuyor hareket etmiyorlar ne yapabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…