KK'da Kullanmaya Uygun Boyutlarda Hareketli Harika Avatarlar

çok güzel aldım bile tatlım çok teşekkürler yerimseniben
emeğine sağlıka.s.:1hug:

sardunyam nasıl ekleneceğinide bilemedim ama bunları kk ya uygun hale getirirsen çok sevinecem canım zahmet olacak ama

Eklentiler

• $betty 5.jpg
    8,8 KB · Görüntüleme: 32
  • $betyy2.jpg
    13,2 KB · Görüntüleme: 29
  • $betty-boop-myspace-glitter-graphic-1.jpg
    8,8 KB · Görüntüleme: 27
  • $0015.jpg
    3,5 KB · Görüntüleme: 29
  • $betty3.jpg
    6,4 KB · Görüntüleme: 123
sardunyam nasıl ekleneceğinide bilemedim ama bunları kk ya uygun hale getirirsen çok sevinecem canım zahmet olacak ama

supericim bunları ufaltmaya gerek yok...ekleyebilirsin...zaten parıltılı yada hareketli değiller ..bak boyutlarıyla oynamadan avatarım yaptım..

tatlım bir sürü parıltılı hareketli betty boop varken neden bunları istiyorsun doğrusu çok şaşırdım:uhm:

canım ama hareketli ya bunlar parıltılı aynı zamanda betty 5 olan bunların hepsini senden aldım canım yapabilirsen tabi of ya ben betty istiyorum lütfenn

canım ama hareketli ya bunlar parıltılı aynı zamanda betty 5 olan bunların hepsini senden aldım canım yapabilirsen tabi of ya ben betty istiyorum lütfenn

canısı sen bunları nete yüklerken bir şekil de bozmuzsun...şimdi ben sana yapacağım merak etme tatlım...biraz beklemen lazım ama

canım zahmet olacak ama istersen sonra dene bende yatıcam zaten sabah iş var bu arada tekrar doğum günün kutlu olsun canım benim,ben tam bi betty hastasıyım şuan bile saatim küpem pijamam betty dikkat etmediğim halde nevresiminden tutta çantasına kadar,zahmet ediyorum sana kusura bakma iyi geceler sana canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…