- 30 Temmuz 2011
- 20.095
- 1.899
- 448
- Konu Sahibi Halikarnas
-
- #6.101
Sen ne dedin bakiiim? Ha ha ha
Yani darısı gelinin başına demek mi istedin canımcım?
Allahın izniyle 14 gün sonra oğlum evleniyor.
Evladın ve sevdiklerinle birlikte sağlıklı, uzun ömürler diliyorum basaksscım.
Darısı evlatlarım için olsun İnşaallah.
ay ne güzel bi kızın olucak desene bir ömür mutlu olurlar işallah allah neşenize neşe sevincinize sevinç katsın
ayyy ben seni genç bir kız zannediyorum . daha doğrusu öyle hissediyordum
ne biliyim ayol babaanne olacak kadın resim düzenleme programıyla uğraşıyor hiç aklıma gelmezdi:78::78::78:afedersin.
darısı oğluna inşallah
Aynen öyle canım. Prensesimi babasından istediğimiz andan itibaren doğurduklarım kadar değerli.
İnşaallah niluferardacım samimi dileğin gibi bir ömür süreriz. Senin için de herşey hayal ettiğinden güzel olsun İnşaallah.
Sağol, varol meleğim.
He he öyle zannetmende hiç bir mahsur yok basaksscım.Aksine çok mutlu oldum.
İnşaallah gif - avatar dünyasının süper babaannesi olurum.
Veee süper anneannesi tabiikide. Kızım henüz evlilik yoluna girmiş olmasa da, yarınlar ne getirir bilemeyiz.
Hepimiz için her şeyin hayırlısı İnşaallah. İyiki varsınız canlarım.Çok öptüm.
Önce gifi klasörüne kaydedeceksin canımcım.
Sonra Kontrol Panelinde, imzanı değiştir tıkladığında göreceğin gibi,
görselleri mesajlara eklediğin eklentiler çıkacak.
İmzandaki anlamlı sözün üst kısmına ortalayarak, klasöründen gifi seçerek, imzayı kaydet tıklayacaksın.
Umarım hoşuna gider.
harbi harbi çok şaşırdım maşallah bende Başak gibi düşünüyordumSen ne dedin bakiiim? Ha ha ha
Yani darısı gelinin başına demek mi istedin canımcım?
Allahın izniyle 14 gün sonra oğlum evleniyor.
Evladın ve sevdiklerinle birlikte sağlıklı, uzun ömürler diliyorum basaksscım.
Darısı evlatlarım için olsun İnşaallah.
canım sanırım resmin url sini kopyalayıp imza ekleme kısmında resim yükleme butonuna yapıştırıp kaydedilecekkaç gündür yazamadımbayıldım kulittammm bayıldım harika olmus ellerine kollarına sağlık
ya ben ne kadar beceriksizim anlatmıssın ama yine yapamadımimzada bende resim ekleme çıkmıyor.en altta kullanıcı imzası izinleri kısmındada alttaki gibi yazıyor.acaba ayarlardan açmak mı gerekiyor yada benim eklenmiyormu bilemedim
İmza Resmi yükleyebilir
Hayır
Animasyonlu imza resmi yükleyebilir
Hayır
harbi harbi çok şaşırdım maşallah bende Başak gibi düşünüyordumtebrikler oğlun evleniyormuş Kulittam hayırlı uğurlu olsun inşallah ömür boyu mutluluklar dilerim , Rabbim çok bekletmeden hayırlı-sağlıklı torun nasip etsin inşallah
evet yalnız değilsin Başakcığım maşallah Kulittam harbi ben çoğu zaman bekar olarak tahmin ediyordumohh benim gibi düşünen varmış bak ben diyorum kulitta 20den fazla göstermiyosn sen
canım sanırım resmin url sini kopyalayıp imza ekleme kısmında resim yükleme butonuna yapıştırıp kaydedilecek
evet yalnız değilsin Başakcığım maşallah Kulittam harbi ben çoğu zaman bekar olarak tahmin ediyordum
ohh benim gibi düşünen varmış bak ben diyorum kulitta 20den fazla göstermiyosn sen
canımm çok çok sevindimşifacıgım sayende imzama kavuştumyardımların için birkez daha gönülden teşekkür ederim
aynen ikizim evet kulittamız hem ruhu hem bedeni hem havası çıtır genç kızBende öyle düşünüyordum:44:....ama o havada birisi
harbi harbi çok şaşırdım maşallah bende Başak gibi düşünüyordumtebrikler oğlun evleniyormuş Kulittam hayırlı uğurlu olsun inşallah ömür boyu mutluluklar dilerim , Rabbim çok bekletmeden hayırlı-sağlıklı torun nasip etsin inşallah
ohh benim gibi düşünen varmış bak ben diyorum kulitta 20den fazla göstermiyosn sen
evet yalnız değilsin Başakcığım maşallah Kulittam harbi ben çoğu zaman bekar olarak tahmin ediyordum
Bende öyle düşünüyordum:44:....ama o havada birisi
çıtır genç kızımız Kulittamız
canımm çok çok sevindimçok da yakıştı güle güle kullan tatlım rica ederim ayrıca hem seve seve yaptım her zaman yardımcı olurum
aynen ikizim evet kulittamız hem ruhu hem bedeni hem havası çıtır genç kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?