- 17 Kasım 2008
- 12.049
- 2.245
- 448
- Konu Sahibi Halikarnas
-
- #5.861
benm avatarımdaki kendi resmim onla bişiler yapabilir miyzz
ışıltı falann
cnm ben henüz kulittanın çırağıyım ama senin için bunları yapmak istedim.
olmadı itiraf et
Eki Görüntüle 311838 Eki Görüntüle 311839
beğendin miiiiiiBen de bunları hazırladım canım.Maaşallah güzel bayansın, Allaha emanet ol.
..Eki Görüntüle 311983 ...Eki Görüntüle 311984 ...Eki Görüntüle 311985 ...Eki Görüntüle 311986
Gördün mü basaksscım? Tasarımda sınır yok.
Ellerine sağlık.
Kulitta ben uzakdoğulu ünlülerin ya da insanlarının avatarlarını arıyorum ama bulamıyorum yaa... Çıldıracağım. :84::84:
Senin var mı bu konuda bildiğin bir site?
Mesela avatarımdaki gibi olsa?
Merhaba canımcım. Oy oy.. bebişi de, köpişi de yerim, çok şekerler.
Eki Görüntüle 314103
Kulitta cım..canım..bu resmi çok beğendim fakat happy yerars kısmını silebilir miyiz acaba..
Sadece 2012 kalsın istiyorum
Sanırım istediğin gibi oldu tatlım.
Biri orjinal ölçüsü, diğeri de avatarda kullanılacak ölçü.
Gönlünce geçireceğin mutlu yıllar dilerim.
. . . Eki Görüntüle 314373 . . . Eki Görüntüle 314376
Kulittacığım sayende yapabildimavatarımdaki örgü kendi el emeğimdir ( patikte deneme yapmak istemiştiim ve oldu da ) çok teşekkürler tatlımm zamanla ve yine sayende uzmanlaşırım dimi herşey için teşekkürler tatlım
teşekkür ederim tatlım en güzelleri sizlerin olsun canımm ben senin özellikle bu topiğinin sıkı takipçisiyim ilk sayfadan itibaren son sayfaya tüm mesajlarını okumuş olduğum içinsifaacım, patikler ve avatarın gerçekten mükemmel. Ellerine sağlık güle güle kullan canım.
Benim katkım hangi aşamada oldu tatlım? Çıkaramadım...:44:
teşekkür ederim tatlım en güzelleri sizlerin olsun canımm ben senin özellikle bu topiğinin sıkı takipçisiyim ilk sayfadan itibaren son sayfaya tüm mesajlarını okumuş olduğum içinbazı arkadaşlara photoscape deki uyguladıklarını , yazmıştın cnm bende not almıştımm dersime sıkı sıkı çalışayım diye işte bu yüzden sonsuz teşekkürler çok emeğin var çokkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?