yorumunuzu yeni gördüm boşlamıştım başlığı kimse ilgilenmiyor diye cevap verdiğiniz için teşekkür ederim.Çok hoş bir konu olmuş.ben de önce başka nickler denedim ama olmadı.en son aklıma kedilalesi geldi.annemin küçük minik sevimli çocuklar için aynı zamanda kızım için kullandığı bir soz
aslında böyle bir konu vardı oyun bölümünde ama olsun bir de burada olsun
evet bu konudan vardı,oraya yazmıştım vakti zamanında..
millan: kopeklere fısıldayan adam cesar millan..
bi kopegımız var ve meşhur bi sıteye uyeyım,orada millandım..hala millanım..cesar millan hayranlığından ılerı geliyor yani
Bende hayata ve yasadiklarima ne kadar kirgin oldugumu ve miladi yilimi kullandim ama simdi alsaydim daha farkli bir nick secerdim: ))Selamlar
Siteyi araştırdım böyle bir konu bulamadım
Siteye üye olurken kullandığımız nicklerin bir anlamı ya da hikayesi vardır diye düşünüyorum
Belki öylesine aklımıza gelmiştir yazmışızdır belki de bizim için bir önemi vardır
burada paylaşalım isterim ne dersiniz ?
Bende hayata ve yasadiklarima ne kadar kirgin oldugumu ve miladi yilimi kullandim ama simdi alsaydim daha farkli bir nick secerdim: ))
Yok canim o kadarda kucuk degilim. Miladi yili yanlis yerde kullandim sanirsam. Hayatimin daha iyiye gitmeye basladigi yil anlaminda kullanmistim. Ama yinede yorumunuz beni guldurdu. Yas kemale ermis durumda anlayacagin kirki astik: ))miladi yasina bakilirsa daha kucuksun.. hayata ve yasadiklarina cok kirgin olmak icin fazla genc degilmisin canim.. salla gitsin
Yok canim o kadarda kucuk degilim. Miladi yili yanlis yerde kullandim sanirsam. Hayatimin daha iyiye gitmeye basladigi yil anlaminda kullanmistim. Ama yinede yorumunuz beni guldurdu. Yas kemale ermis durumda anlayacagin kirki astik: ))
Bir kaç sayfa gerilere baktım ama görememiştim böyle bir konu güncelliğini kaybetmiş, gözümden kaçmış demek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?