KK'da Kullandığınız İsmin Anlamı ve Varsa Hikayesi Nedir ?

andie

Kendime yenibir ben lazım
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2009
1.399
291
373
Selamlar
Siteyi araştırdım böyle bir konu bulamadım
Siteye üye olurken kullandığımız nicklerin bir anlamı ya da hikayesi vardır diye düşünüyorum
Belki öylesine aklımıza gelmiştir yazmışızdır belki de bizim için bir önemi vardır
burada paylaşalım isterim ne dersiniz ?

İlk önce ben başlıyorum.
ben KK'ya üye olmaya karar verdiğimde önce kendi ismimle üye olmaya çalıştım olmadı daha önce alınmış o isim
daha sonra farklı isimler denedim yine olmadı
Yanımda film dvdlerinin olduğu bir kutu vardı
içerisinden rastgele bir film seçtim ve bayan oyuncunun ismine baktım
Andie ismi oradan çıktı
Filmin adı Sokak Dansı(Step Up 2)

Anlatmak, paylaşmak isteyen kimse yok sanırım...:44:
Keyifli bir konu olabileceğini düşünmüştüm halbuki

Çok hoş bir konu olmuş.ben de önce başka nickler denedim ama olmadı.en son aklıma kedilalesi geldi.annemin küçük minik sevimli çocuklar için aynı zamanda kızım için kullandığı bir soz

Çok hoş bir konu olmuş.ben de önce başka nickler denedim ama olmadı.en son aklıma kedilalesi geldi.annemin küçük minik sevimli çocuklar için aynı zamanda kızım için kullandığı bir soz
yorumunuzu yeni gördüm boşlamıştım başlığı kimse ilgilenmiyor diye cevap verdiğiniz için teşekkür ederim.

justholdmetight - just hold me tight

"sadece bana sımsıkı sarıl" anlamında. eşime yönelik almıştım sadece bana sımsıkı sarılmasına ihtiyacım vardı o dönem

Margarikotin = Nikotinli margarin veya margarinli nikotin anlamına gelen , kendi uydurmuş olduğum bir nick.. Severek kullandığım bana özel bir nick..

evet bu konudan vardı,oraya yazmıştım vakti zamanında..

millan: kopeklere fısıldayan adam cesar millan..

bi kopegımız var ve meşhur bi sıteye uyeyım,orada millandım..hala millanım..cesar millan hayranlığından ılerı geliyor yani

Bildigimiz Tweety iste katıksız :)
Nick olarakta hosuma gitti seviyorum nickimi

aslında böyle bir konu vardı oyun bölümünde ama olsun bir de burada olsun

Bir kaç sayfa gerilere baktım ama görememiştim böyle bir konu güncelliğini kaybetmiş, gözümden kaçmış demek

Lisabella
Bir kızım olursa adı Lisa olsun istemiştim.İsabel de benim adım.Bende ikisini birleştirince bu çıktı

bende hiç dusunmeden aldım keşke guzel bırsey alsaymısım dıyorum tabi sımdı:)

benimkinin bi anlami yok 16 yasindaydim o zamanlar sacma sapan bir isim iste

Bende hayata ve yasadiklarima ne kadar kirgin oldugumu ve miladi yilimi kullandim ama simdi alsaydim daha farkli bir nick secerdim: ))

Bende hayata ve yasadiklarima ne kadar kirgin oldugumu ve miladi yilimi kullandim ama simdi alsaydim daha farkli bir nick secerdim: ))

miladi yasina bakilirsa daha kucuksun.. hayata ve yasadiklarina cok kirgin olmak icin fazla genc degilmisin canim.. salla gitsin

miladi yasina bakilirsa daha kucuksun.. hayata ve yasadiklarina cok kirgin olmak icin fazla genc degilmisin canim.. salla gitsin
Yok canim o kadarda kucuk degilim. Miladi yili yanlis yerde kullandim sanirsam. Hayatimin daha iyiye gitmeye basladigi yil anlaminda kullanmistim. Ama yinede yorumunuz beni guldurdu. Yas kemale ermis durumda anlayacagin kirki astik: ))

"Msozcelk"
Sevdicegimin ve benim bas harflerimiz geri kalani ise onun soyadı

Yok canim o kadarda kucuk degilim. Miladi yili yanlis yerde kullandim sanirsam. Hayatimin daha iyiye gitmeye basladigi yil anlaminda kullanmistim. Ama yinede yorumunuz beni guldurdu. Yas kemale ermis durumda anlayacagin kirki astik: ))

oylemi ben direk dogum yili olarak algilamistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…