• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KK'da Kullandığınız İsmin Anlamı ve Varsa Hikayesi Nedir ?

topiği az bi canlandırayım istedim:KK49:
çok değişik nickli arkadaşlarımız var öğrenmek isteriz anlamını, hikayesini sakıncası yoksa:KK24:

önce ismimle üye olmak istedim ama birçok kişi olduğundan aynı isimli olmadı sonra üye olduğum dönemlerde oğlum bana Annona diye seslenirdi o geldi aklıma ve yazdım severek kullanıyorum bana has bi nick oldu :)

benim ismim belki de kararsızlığı gösteriyor, şimdi düşündüm de. Girişimcinin sözlük tanımı;ticaret,sanayi gibi alanlarda sermaye koyarak bir işi yapmaya girişen, kar amacıyla riski üzerine alan kişidir.Emek, sermaye ve doğayı bir araya getirerek üretim sürecini bir üretim faktörü olarak tasarlayan, örgütleyen kişidir.Emek; Bir işin yapılması için harcanan beden ve kafa gücüdür, bunu işçi yapar ve karşılığında ücret alır,girişimciden. Girişimci ne alır, kar. Emek; Girişimcinin çorbasındaki tuzdur,baharttır,salçadır. aMA benim kullanıcı adımda sanki emeği girişimci sarf ediyormuş gibi duruyor. Aslında girişimcinin alt kümesidir emek. Sanırım karışık olan duygularımı anlatıyor bu nick.

İlk üyelik adım başkaydı. Değiştirtmiştim.
Şimdiki, Nicomedia : Şehrimin eski adı.
Benle özdeşleşti artık. Memnunum :KK33:

Vind : İsveçcede rüzgar, esinti demek(sanırım norveçce ve izlandacada da kullanılıyor). Seviyorum(sinüzitime rağmen).

benim düslerim gizlidir nickimde.. duygusalligim, hayalkirikliklarim,cocuklugum.. hepsi o sandikta, mis lavanta kokularinin arasinda : )

Çok net belli olduğu gibi siyah melek.Melek gibi oldugumu söylerler fakat kızdıgımda şeytana dönüşebilirim.Bu yüzden kendime yakıştırıyorum.Çoğu yerde de bu nicki kullanırım.sonundaki 90 dogum tarihim :) 90 sız olmadı,sanırım blackangel adlı başka bir üye olduğu için

Çok net belli olduğu gibi siyah melek.Melek gibi oldugumu söylerler fakat kızdıgımda şeytana dönüşebilirim.Bu yüzden kendime yakıştırıyorum.Çoğu yerde de bu nicki kullanırım.sonundaki 90 dogum tarihim :) 90 sız olmadı,sanırım blackangel adlı başka bir üye olduğu için

senin nicin de çok hoş siyah değil de beyaz melek olsaydı daha sıradan olurdu

Benim nickim yunan mitolojisinde adalet tanrıçası anlamına gelir,

1990 da doğum yılım tabi ki

Arkadaşlarımın bana taktığı bi isim.Beni güzel ve asil buluyorlarmış ondan.

Enya'nın çok sevdiğim şarkısıdır....
Anlamlı bulur, inanırım ''SADECE ZAMAN''

Who can say where the road goes
Where the day flows, only time
And who can say if your love grows
As your heart chose, only time

Back