• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kk

Eses07

Ne mutlu Türküm diyene!
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2013
70.441
53.852
698
yeni kk alısmak vakit alacak sanırım ...:confused:
üyelerin çoğu girmiyor anlaşılan bu değişiklikten ..:KK57:
eski kk girmenin bir yolu yokmu ? :mad:

neden ki cok fark yok aslinda konular ayni yerinde duruyor.. bence daha profesyonel bir gorunum kazanmis forum:KK51:
kullanimi cok daha kolay ve rahat olmus emegi gecenleri kutlamak gerek

kim acık,konu nerde ..
cok degismis hic sevmedim ..
ve cok üye kaybeder ..
300 üye gözüküyor ..

793459-d56507c9a0ec665f89c5bdc45e24e75b.jpg
alısabilecek miyim

Bencede olmalı :KK34:
Bazen o kadar sinirleniyorum ki çıkıyorum hemen :mad:
Özellikle reklamlar her dokunduğumda açılmak ve önüme çıkmak zorundamı :KK14::KK34:
ooff alısamadım ben yaa :mad:
kim nerde hic anlamadım ben cok karısık olmuss :(

bende reklam olmadigi icin byle konusuyorum sanirim:KK48: hanimlar reklamlari engelleyebilirsiniz toptan hangi siteye girerseniz girin engelleniyo :KK51:

Bencede olmalı :KK34:
Bazen o kadar sinirleniyorum ki çıkıyorum hemen :mad:
Özellikle reklamlar her dokunduğumda açılmak ve önüme çıkmak zorundamı :KK14::KK34:
Reklama bende sinir oluyorum ekran küçük her tikladigimda reklemi aciyorum yanlislikla :KK14:

bende reklam olmadigi icin byle konusuyorum sanirim:KK48: hanimlar reklamlari engelleyebilirsiniz toptan hangi siteye girerseniz girin engelleniyo :KK51:

google chrome kullaniyosaniz privoxy diye bir program indirip ayarlamasini yapiyosunuz.. baska serverler icinde baskalari var google a addblocker yazin cikar :KK52:

Reklama bende sinir oluyorum ekran küçük her tikladigimda reklemi aciyorum yanlislikla :KK14:
Bendede aynı şey oluyor sinir ediyor beni :KK14:
Bide mesajı cevaplıyorum sayfa bembeyaz oluyor sayfayı yeniliyorum sonra konu ilk sayfadan açılıyor bide yazdığım cevabı arıyorum:KK34:

Back