- 27 Kasım 2013
- 5.922
- 675
- 248
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #9.421
günaydınn :)Gunaydin daha uyanamadim, bir Latte yapip geliyorum.![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydınn :)Gunaydin daha uyanamadim, bir Latte yapip geliyorum.![]()
hımm yok ya böyle iyi :)![]()
Sakin olun gorucuye cikiyoruz cumartesi gunu.![]()
bugün değilmi ya
![]()
Yanyana dusunemedim sizibenden pinke güzel kaynana olurduuu
ben yazdığıma göre vasıfsız sosyete değilim demektirBugun herkes postaliyordu ama postalamayan yine postalamadi. Pinko ve marga birden fazla anlatim yapti. Bir-iki gun veriyoruz ki sonradan haberimiz yoktu demesinler ama bak buraya yaziyorum yine diyecekler haberimiz yoktu. Topige ugramiyorlar sonra haberimiz yoktu diyorlar.. Aman ben bana duseni yapayim da. Yarin artik bitiyor sonra da anket 2 gun acik kaliyor. Zaten amac eglenmek. Yalniz yazi yazmayanlara vasifsiz sosyete diyoruz artik.![]()
Iyi ya bizim bi buyuk yengemiz vardi yogun bakimda oldu de kv kp onun cenazesine gitti bizde esimle magzadayiziyilik tatlım senden naber =)
ben yazdığıma göre vasıfsız sosyete değilim demektir
bugünde heyecanla kalkmıştım ya yayınlack diyenese yarını bekleriz artık
![]()
başınız sağolsun cnmIyi ya bizim bi buyuk yengemiz vardi yogun bakimda oldu de kv kp onun cenazesine gitti bizde esimle magzadayiz
Yarin gece, pazar sabah. Aslinda oylama yuzunden de boyle oldu ayri topik acilacagi icin ve anket olacagi icin ve topik disindan da oylama kabul edilebilecegi icin. Hani dedim belki daha ciddiye alinir.![]()
olsn cnm :)
kurallar ilk sayfda yazıyr ztn demi![]()
Allah razı olsun canim bizim bugun bole iste sen nabiyosunbaşınız sağolsun cnm
Kurallari kim takiyor damla. Bu kez ilk sayfaya eklemedim , sadece topigi takip edenlerin haberi olacak, shock olsunlar.![]()
internetten haberlere bakıyorumAllah razı olsun canim bizim bugun bole iste sen nabiyosun
Başınız sağolsun canımIyi ya bizim bi buyuk yengemiz vardi yogun bakimda oldu de kv kp onun cenazesine gitti bizde esimle magzadayiz
Ben kv me kahve yapıp geliyorumkızlar napıyosunuzzzzz ?
Neden beklemiyoruz kiSimdilik cikiyorum, beni beklemeyin.![]()
Aaa herkes ayrı havadan çalıyor bugünGünaydın kızlar, şuan müsait değilim misafirim var. Geleceğim birazdan..