- Konu Sahibi AklinYolu1
- #9.381
İnce eleyip sık dokuyorsunBana diyorlar ki neden evlenmiyorsun hep analizden sekerim hep analizden.
Karistir mixer.![]()

Aramızı bozmaya çalışıyor bu gelin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnce eleyip sık dokuyorsunBana diyorlar ki neden evlenmiyorsun hep analizden sekerim hep analizden.
Karistir mixer.![]()
Siz birbirinize girin sakın oy vermeyin birbirinizeAynen hitimizi yüksetcez o arada:)
Ovv karşılıklı tehditler![]()
Yok yok korkma kötü birşey yazmaz, hem senin kötü yazılacak birşeyin yok kiKorkutma beni
![]()
Arada amaca hizmet ediyorum napimBana diyorlar ki neden evlenmiyorsun hep analizden sekerim hep analizden.
Karistir mixer.![]()
Bizim hit e ihtiyacimiz mi var. Biz elit bir topigiz bikerem.Aynen hitimizi yüksetcez o arada:)
Ovv karşılıklı tehditler![]()
İnce eleyip sık dokuyorsun
Aramızı bozmaya çalışıyor bu gelin![]()
Teşekkür ederimYok yok korkma kötü birşey yazmaz, hem senin kötü yazılacak birşeyin yok ki![]()
Alır alır inanıyorum.Kimin geliniBizim hit e ihtiyacimiz mi var. Biz elit bir topigiz bikerem.
Dur bakalim pinko 5 daldan aday gosterilecek. Oylari alamazsa sorarim.![]()
Arada amaca hizmet ediyorum napim![]()
Bana oy vermeyenlerden küserimBizim hit e ihtiyacimiz mi var. Biz elit bir topigiz bikerem.
Dur bakalim pinko 5 daldan aday gosterilecek. Oylari alamazsa sorarim.![]()
Oylama arefesinde sal tabi milleti üstümeYazisi olmayanlara lakap verilmiyor ona gore.Onlar vasifsiz sosyete olacaklar.
Vasifsiz fikri de pinko dan cikti. Duyurulur.
![]()
Bana oy vermeyenlerden küserim
Valla napim, yazdım uğraştım, sonuçta oy vermezlersede canları sağolsun, bir sürü yazı olacak seçenek çok, tercih az, arada kaynarım bende heralde![]()
Alır alır inanıyorum.Kimin gelini![]()
Ben çıkıyorumSize Hayırlı Geceler
![]()
Ben çıkıyorumSize Hayırlı Geceler
![]()
Iyi gecelerBizim de zamanimiz geldi. Beraber cikalim. Iyi geceler.![]()
Anah senden fena bisi olcak desene
Günaydın :)Gunaydin![]()
İyi ki siz olmamışsınız :) Günaydınbenden pinke güzel kaynana olurduuu
Günaydın :) Ödev yayınlanacak bugün!!Günaydın kızlar :)