- Konu Sahibi AklinYolu1
- #9.401
Günaydın değil bugün kızlar...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah Allah hayırdır?Günaydın değil bugün kızlar...
Naber canımGünaydın :)
evetttGünaydın :) Ödev yayınlanacak bugün!!
noldu cnm hayırdır???Günaydın değil bugün kızlar...
iyilik tatlım senden naber =)Naber canım
Okula gitmeden dedi saat yok gün içinde bi ara halleder :)evettt:) bugn ne zmn yayınlanrr
noldu cnm hayırdır???
Allah Allah hayırdır?
evettt:) bugn ne zmn yayınlanrr
noldu cnm hayırdır???
oylama yarın..?Okula gitmeden dedi saat yok gün içinde bi ara halleder :)
Oylama kısmınıda gördün demi?
ortalık berbatBenim nişanlımda asker olucak , ortalığa bak çok kötü![]()
Ve engel olmayanlar derken?![]()
http://img04.blogcu.com/v2/images/orj/k/u/l/kuluckalik/kuluckalik_1345633387183.jpg
kızlar terörü lanetleme kampanyası başlatıyorum sizdende rica etsem profilinize koyabilir misiniz?
Allah yardımcımız olsun ne diyelim, açıklamalarda, sakinleşmiş gibi gösteriyorlar, millet sabah yine olay vardı diyor, bi durmuyorlar, şu kobani tamamen ışid in eline geçsede kurtulsak, o zaman rahatlayacaklar heralde.Canım ortalık karışık , bir sürü ölü var türklerdende , benim nişanlımda kasımda asker olucak o yüzden hiç günaydın değil keyfim yok
Işid doymaz ki , kobani bize komşu değil mi bi gün bizede pisliğini sıçratacakAllah yardımcımız olsun ne diyelim, açıklamalarda, sakinleşmiş gibi gösteriyorlar, millet sabah yine olay vardı diyor, bi durmuyorlar, şu kobani tamamen ışid in eline geçsede kurtulsak, o zaman rahatlayacaklar heralde.
Oylama pazartesiye kadar devam edecek, Anca okuruz o kadar yazıyıoylama yarın..?
ozmn burdaym bugn hep :)
şimdi oylamada kendisini hariç diğer yazılara oy verilck demi tam olark nasıl oluyordu...? tekrr okuyayım bi en iyisi :)
ortalık berbathaberlerde dün duydum ölüler varmış
![]()
Yok yok görünen o ki ışid kobaniyi alana kadar bizimkiler kılını kıpırdatmayacak, önce bir pkk nın kaybetmesini, böylece de bittmesini bekliyor, sonra kendi girip ışidden alacak.Işid doymaz ki , kobani bize komşu değil mi bi gün bizede pisliğini sıçratacak
yokya okumamız okadr uzun sürmzOylama pazartesiye kadar devam edecek, Anca okuruz o kadar yazıyı![]()
Yayınlanmadan önce ki son şansın, düzenlemek istersen düzenle tekrar yolla yazını :)yokya okumamız okadr uzun sürmz![]()
ayy ben merk ediyorum acaba neler yazıldı diyee![]()
hımm yok ya böyle iyi :)Yayınlanmadan önce ki son şansın, düzenlemek istersen düzenle tekrar yolla yazını :)
Düşmana neden yardım etsin ki , neymiş pkk ile omuz omuza kobaniye girecekmişiz, esad kürt yerleşimini istemiyor destekliyor, israilde yanıbaşında ve petrolün üzerinde devlet kurulmasını istemiyor, diğerleride petrol peşinde sonuna kadar destek veriyor, bizim kocaoğlan abd nin dediklerini harfiyen uyguluyor, daha sonra ki oyun Türkiye üzerine oynanacak, pkk nın kaybetmesini isteyen ezidileri içeri sokmazdı, şimdi binlerce kişi dağa çıkıyormuş, içerde ışid hücreleride var ortalık çok karışık, Türkiye düzelsin diye yapılan bir hareket değil bu kuzum, ortadoğu projesi uygulanıyor. Irakta ve suriyede de aynısını yaptılar , iç karışıklık yaratıldı silahlar patladı amerika bir bakmışın girmiş içeri, aynı yemi bize de attılar ama bizim içerisi çok kalabalık her telden terörist besliyoruz.Yok yok görünen o ki ışid kobaniyi alana kadar bizimkiler kılını kıpırdatmayacak, önce bir pkk nın kaybetmesini, böylece de bittmesini bekliyor, sonra kendi girip ışidden alacak.