- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #8.581
Evet eski , ezgi değil haaeskiler ?? gidip gelmekk ??![]()
Eskilere gidip geliyorum , müzik dinliyorum da bi şu zamandan bi geçmişten dinleyip duruyorum işte..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet eski , ezgi değil haaeskiler ?? gidip gelmekk ??![]()
hımm bende matematik dersi çalışıyorummmEvet eski , ezgi değil haa
Eskilere gidip geliyorum , müzik dinliyorum da bi şu zamandan bi geçmişten dinleyip duruyorum işte..![]()
Allah Allah neden kiEvet eski , ezgi değil haa
Eskilere gidip geliyorum , müzik dinliyorum da bi şu zamandan bi geçmişten dinleyip duruyorum işte..![]()
nicoo günaydın :) :)
Çünkü şuan karnım ağrıyor oyalancak bir şeyler arıyorum hasta oldumAllah Allah neden ki![]()
Bayram gibi değilBayramı hasta olarak geçiriyorumm:)
senin nasıl geçiyor![]()
İyi geçti canım , eve gelen gideni karşıladım iştehımm bende matematik dersi çalışıyorummm![]()
bayramın nasıl geçti snn :)
Ay çok şükür ben kurtuldum darısı sanaÇünkü şuan karnım ağrıyor oyalancak bir şeyler arıyorum hasta oldum![]()
Bakalımmm daha gelmedi ama gelecek hissediyorummm hahahahahAy çok şükür ben kurtuldum darısı sana![]()
Bakalımmm daha gelmedi ama gelecek hissediyorummm hahahahah![]()
nasılsın tatlım :)Günaydın canım
bende pek sevmem kendilerinideBayram gibi değil
Normal bir haftasonu işteMatematiğide hiç sevmem o da beni sevmez
![]()
İdare eder kuzum sen nasılsınnasılsın tatlım :)![]()
hasta olarak geçtiiİyi geçti canım , eve gelen gideni karşıladım iştesenin naıl geçti
![]()
iyi canm bayramın nasıl geçti tatlmİdare eder kuzum sen nasılsın
bensizmiiBen hurma yicem canım istedi kaçıyorum sıkıldım![]()
Bir şey anlayamadım tatlım koşuturmacaiyi canm bayramın nasıl geçti tatlm
çok fazla tat kalmadı sanki yada bana öylee geldiBir şey anlayamadım tatlım koşuturmaca![]()
Ne trip atıyosun sen gene milleteBakalımmm daha gelmedi ama gelecek hissediyorummm hahahahah![]()