- 25 Ekim 2013
- 4.472
- 3.574
- 198
- 34
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #8.621
Yorucu canim bugun butun gun yatistaydim senin nasil gecti:)slm meryem :)
nasılsın nasıl gectı baryam :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yorucu canim bugun butun gun yatistaydim senin nasil gecti:)slm meryem :)
nasılsın nasıl gectı baryam :)
aynen cnm benımde calıstım bende :)bol bolYorucu canim bugun butun gun yatistaydim senin nasil gecti:)
evt topıgı karantınaya alcaz :)Hepinize grip bulaştırdım sanırım![]()
Biraz öyle olcak ama ben bu sene cidden zıppırt hasta oldum..evt topıgı karantınaya alcaz :)
ılk defa duydum boyle bısey canımBiraz öyle olcak ama ben bu sene cidden zıppırt hasta oldum..
Denize girmiyorum diye olabilir mi acaba..![]()
Şimdi denize girdiğim zamanlarda ki hastalanma sayıma bakıyorum , denize girmediğim zamanlarınkinden çok daha az..ılk defa duydum boyle bısey canım
bence bol bol vıtamın al dınlen :)
mevsıme uygun gıyın :)
Haha , hasta olduğumda topiğe doğru hapşurmam tamam hahamarkı nap ett grıbe bulasıp bıze bulastırma :)![]()
Sor bakalım bir saatte olsa güneşe çıktın mı diye hahahahhmm olabılır ama bır saatlık bır gunes bıle ınsan vucuduna yetıyo :)
evt ustumuze ustumuze hapsurdun hep :)
markım ben sıcak bıseyler ıcecem :) bogazlarım fena :)Haha , hasta olduğumda topiğe doğru hapşurmam tamam haha![]()
markım :) netmısın sen koca yaz merak ettım :) damda mı yoktu seneye oraya cıkSor bakalım bir saatte olsa güneşe çıktın mı diye hahahah
Neyim anlamadım kız yazdığındanmarkım :) netmısın sen koca yaz merak ettım :) damda mı yoktu seneye oraya cık![]()
Tamam canım çok geçmiş olsun sıcak bir şeyler iç iyi gelirmarkım ben sıcak bıseyler ıcecem :) bogazlarım fena :)
optum senı kı mıkroplarım bulassın
ne yapmısın koca yaz dedım tatlım :) gunes yuzu gormeden kostebek mısalı :)Neyim anlamadım kız yazdığından
Benim sıcak şeylerle pek aram yok kremim ..ne yapmısın koca yaz dedım tatlım :) gunes yuzu gormeden kostebek mısalı :)
evt canım sende ıc sıcak bıseyler
Hahahahaha bu mesajı görünce kahkaha attım
yahu çıkıyorum diyorum , kaçıyor musun diyorsunuz habersiz gidiyorum sessizce çıkıyor oluyorum napıcam yahu![]()
Bugün bakamadım abla bende çok merak ettimIyi geceler sosyetikler.
Atarsin tabi. Iyi ki seni beklemiyoruz yoksa agac oluruz. Ne oldu bugun tarzim da . Tekrarini izliycem birazdan. Cok lazimdi.![]()
Bugün bakamadım abla bende çok merak ettim
Ama konuya baktım bugün , herkeste ağlama modası başlamış herhalde..
Gece tekrarı oynuyorsa mutlaka izleyeceğim
hoşgeldinnn![]()