- 24 Ocak 2014
- 16.691
- 9.728
- 248
- 32
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
Bizde ikiz hatta üçüz bile varOlur belki nasip
Kızlar 9.5 yaşındalarÇift yumurta hiç benzemiyorlar
of kızlar inanın sohbetinize doyum olmaz ama feci uyku bastırdı, ben yatayım olurmu, geçmişi bir ara mutlaka okuyacam.
hepinizi çok sevdim, çok tatlısınız.
memnun oldum tekrardan.
luckycim bu sefer pilavla yoğurdu karıştırıp acı biberle yedim: )))))
hepinizi kocaman öpüyorum, iyi geceler.....
Gercekten de oyle ama ekmeksiz de yenmiyor be.Zeytin şifadır
Rabbim gönlünüze göre versinWay masallah
Dedigim gibi bizde hic cogul gebelik gecmisi yok, eger ikizim olursa annemin evliyaligini tescilleyecegim
Onun dualari sayeisnde imkansiz dedigim dersleri (allahin izniyle) gectigime inaniyorum da
Ben karataycıyım ekmeksiz de yerimTamam canim ama neden yatmadan once yedin.
Iyi geceler.
Gercekten de oyle ama ekmeksiz de yenmiyor be.
Rabbim gönlünüze göre versin
Annenizin duaları kabul olur inşaallah
Zorluğu oluyor mu? Anneannemin olmuş belki ve inşallah benimde olur :)Bizde ikiz hatta üçüz bile varOlur belki nasip
Kızlar 9.5 yaşındalarÇift yumurta hiç benzemiyorlar
Ben de çok hevesliydim eşime de aşılamıştımBir tane de olsa olsun daİşte hatun nerden heves etti anlamadım ikize:)
Sagolun:)
Ben karataycıyım ekmeksiz de yerimTavsiye ederim
Olmaz olur mu canımZorluğu oluyor mu? Anneannemin olmuş belki ve inşallah benimde olur :)
Ben de çok hevesliydim eşime de aşılamıştım.Hatta ultrasonda doktordan önce eşim gördü ikiz olduğunu
Ekmek ve tatlı yemek yasakAma ama bir tanecik bile mi olmaz ya.
Bende ikiz istiyorum ama once evlenmem lazim.
Aman 2 tane yeter 3. zor oluyorVay be :) ben direkt tup bebek mi yapsam üçüz bile olabilir o zaman
Olmaz olur mu canımZorluğu olduğu kadar güzel tarafları da var Zaten kadından geçiyor ikiz genleri seninde olabilir İnşaallah olur [/QOTE]
İnşallah Allah hepimizin gönlüne göre versin. Sizinkilerede sağlıklı huzurlu ömür nasip etsin:)
benim koç sevgili basak: )
kız insan sevgilisini sevmezmi?
nasıl bilirsin bizi de bakıyım?
Teşekkür ederimİnşallah Allah hepimizin gönlüne göre versin. Sizinkilerede sağlıklı huzurlu ömür nasip etsin:)
Aman 2 tane yeter 3. zor oluyorBenim kuzenimin üçüzleri var çok zorlanıyorlar
Bu kısım ayrı bir sorunOff gercekten zor olur cunku insanbir evladini doya doya koklayip sevmek ister ama 3 tane bebek olunca hangi birini doya doya seveceksin?
Bu kısım ayrı bir sorunBiri iyi birşey yapınca tebrik bile edemiyorsun veya ödüllendiremiyorsun
Sevmeye seversin de. Aynı anda ağlayıp aynı anda acıktıklarını düşünseneOff gercekten zor olur cunku insanbir evladini doya doya koklayip sevmek ister ama 3 tane bebek olunca hangi birini doya doya seveceksin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?