- Konu Sahibi AklinYolu1
-
Evet canım koç burcu olan ikiz kızlarım varİkizler mi yani burc degil bildigin anatomik olarak mi ikizler
Allaha sımarıklık ediyorum die kendime kiziyorum tabi bu konuda simariklik olmaz Rabbim cocuk nasip etsin de ne burc olursa olsun demem lazim aslinda ama :) koc zor ya :) insan evladini ceker ama sanirim :)
Allah bagislasin
:) cv hazırlayayım mı? Baktım aranızda akrep yokmuş bir tane sizin de olsun demi?Beni yalniz birakma meyra nin cenesiyle. Ara da verdi simdi, dinlenip gelecek.
Evet burda her sey ters. Kimin aklina geldiyse zamaninda pek hos degil.
Once bir on elemeye tabi tutuluyorsunuz ama Allah'tan umit kesilmez.
Evet onun aksam yemegi o.
Benm midem bulaniyo takamiyorumMadem konu arabalardan acildi su an, emniyet kemeri kullaniyor muyuz hanımlar
Benmkide oyle. Bir suru kurali ihlal esiyo. Ben yapsam kiyamet kopar
Bende isyan cikarcam yakinda, az kaldı
Yok hepsi senin başının altından çıktı biz masumuzArkadas diyette de o kadar izin var sanirim . Gelince beni zeytin ezmesi yapmazsa iyidir. Meyra cim sosyeteye sokucaz seni deyip kotu emellerine alet ettiler beni, benim sucum yoktu .
Yok Konya da o ama sıkı diyet uyguluyor.
Ben genelde kullanıyorumMadem konu arabalardan acildi su an, emniyet kemeri kullaniyor muyuz hanımlar
Benm midem bulaniyo takamiyorum
O değilde ne tatli bi nickin var oyle. Canim kuş lokumu çektiEvet oyle olur bugun kirmizi isikta gecti gereksiz yere onun yuzunden ben ceza alacagim benimkini suruyordu cunkuOna odettirecegim ama babam bana kizacak
Yok hepsi senin başının altından çıktı biz masumuz
Allah kolaylık versin
Ben genelde kullanıyorum
Madem konu arabalardan acildi su an, emniyet kemeri kullaniyor muyuz hanımlar
:) cv hazırlayayım mı? Baktım aranızda akrep yokmuş bir tane sizin de olsun demi?
Yok hepsi senin başının altından çıktı biz masumuz
Allah kolaylık versin
Ben genelde kullanıyorum
Ya bilmiyorum. Ben sıkıntıya gelemiyorum pek. Beni sıkan seyler midemi bulanidiriyo. Cok dar kiyafetlerde buna dahil. Yuksek bel etek,pantolon kullanamiyorum meselaAaa niye miden bulansin ya :)
Ben kemer olmadan sanki suremiyorum arabayi cok kotu hissediyorum o kadar cok kemer olmazsa nasil insanlar arabadan firlar videosu izledim ki, kemer olmayinca nefes alamiyorum sanki, sehir icinde de cok kaza oluyor ya
Çok haklısın canımHem kendin hem kizlarin icin kullan bence aliskanlik edinin inanin sehir icindeki kazalarda bile cocuklar arabadan firliyor Allah esirgesin, daha gecen burada sehir icinde birisi aractan firladigi icin vefat etti yoksa öldürecek kadar degildi ama 60la giden araba kaza yapsa bile aractan firliyorsun
O değilde ne tatli bi nickin var oyle. Canim kuş lokumu çekti
Banane kabak senin başına patlasınKesinlikle de kullanmayan arkadaslarim var.
Yarin liste yapicam nickleri ve burclari yazicam kolay olsun.
Aha sattin beni nevreste.
Agzim sulaniyo vallaHeheh sagol :) lokumu cok severim uye olurken lokum yiyorudm sanirim
Ya bilmiyorum. Ben sıkıntıya gelemiyorum pek. Beni sıkan seyler midemi bulanidiriyo. Cok dar kiyafetlerde buna dahil. Yuksek bel etek,pantolon kullanamiyorum meselatıp bende caresiz kaldi
Çok haklısın canım
Rabbim korusun hepimizi
Evet çok haklısınO psikolojiyi yen bence :) emniyet kemeri sıkmaz ki hiç hissetmezsin bile sen youtubeden biraz emniket kemeri videosu izle arabalardan firlayanlari gor bak nasil takiyorsun
Amin canim benim en cok uzuldugum anne babalar takiyor da cocuklarina oto koltugu almiyorlar anne babaya bir sey olmuyor cocuk/bebek arabadan firliyor olan cocuga oluyor asil cocuklarimizi guvenceye almaliyiz ya
Agzim sulaniyo valla
İkizlere hamileyken çok ciddi bir kaza geçirdikO psikolojiyi yen bence :) emniyet kemeri sıkmaz ki hiç hissetmezsin bile sen youtubeden biraz emniket kemeri videosu izle arabalardan firlayanlari gor bak nasil takiyorsun
Banane kabak senin başına patlasın Eki Görüntüle 1236832
Ya bilmiyorum. Ben sıkıntıya gelemiyorum pek. Beni sıkan seyler midemi bulanidiriyo. Cok dar kiyafetlerde buna dahil. Yuksek bel etek,pantolon kullanamiyorum meselatıp bende caresiz kaldi
Evet çok haklısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?