- 24 Ocak 2014
- 16.691
- 9.719
- 248
- 32
- Konu Sahibi AklinYolu1
Sevmeye seversin de. Aynı anda ağlayıp aynı anda aıctıklarını düşünsene![]()
Hangisini doyurdugunu unutursun heralde

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sevmeye seversin de. Aynı anda ağlayıp aynı anda aıctıklarını düşünsene![]()
ikisi erkek biri kızHm demek ki onlar da buyuk? Onlarin cinsiyetleri ayni mi farkli mi
Öyle oluyor zatenSevmeye seversin de. Aynı anda ağlayıp aynı anda aıctıklarını düşünsene![]()
Hepinize tatlı sohbetlerEki Görüntüle 1236848
Ben kaçıyorum hayırlı gecelerEki Görüntüle 1236849 Eki Görüntüle 1236851
ikisi erkek biri kız
Öyle oluyor zaten![]()
Ekmek ve tatlı yemek yasak
Tamam seninde olur inşaallah ikizlerin![]()
Tatli yemiyorum zaten ortmenim.
Allah soyletiyor bence, 2015 te evlendim evlendim evlenmezsem bir daha evlenmem.
Koc erkegi zor ya , inatci ben aslan burcuyum anlasamiyorum.![]()
Hayal etmek güzeldirWuw tam hayalimdeki gibi. Benim de ayarsız umarsız hayallerim var![]()
Aferin sanaTatli yemiyorum zaten ortmenim.
Allah soyletiyor bence, 2015 te evlendim evlendim evlenmezsem bir daha evlenmem.
Koc erkegi zor ya , inatci ben aslan burcuyum anlasamiyorum.![]()
Hepinize tatlı sohbetlerEki Görüntüle 1236848
Ben kaçıyorum hayırlı gecelerEki Görüntüle 1236849 Eki Görüntüle 1236851
Ben de sevgilimle anlasamiyorum![]()
Kısa süreli bdv ye dönüşelim anlat :)Ben de sevgilimle anlasamiyorum![]()
Iyi geceler canim. Tatli ruyalar.
Hala sevgilin olduguna gore anlasiyorsun.![]()
Kısa süreli bdv ye dönüşelim anlat :)
Hayal etmek güzeldir
Aferin sana
Senin hislerine hep güveniyorumNasip herşey gönlünce olsun
Hadi kaçtım![]()
Kaç kilosun ki sen?
Amann bizim yaptığımızı yapın 1 haftada evlenin herkes afallasın adet falanda kalksın ortadan :)Aman biz evlilik yoluna girdik de klasik meseleler iste bdv de rastlanan konulardan aileler adetler gelenekler gorenekler vs vs![]()
:) Ben de 8 ayda 6 kilo alıp 58 ize çıktım diye üzülüyordum ki geçen hafta sabah kahvaltıdan önce şekersiz kahve içerek 2 kilosunu attım, tavsiye ederim :)Benim hislerim sessize mi alindi bilmiyorum ama kahve fali bile bakamiyorum artik.
Iyi geceler canim.
Kilo problemi olan bir ben olduguma gore ben ustume alinip cevap veriyorum.65 oldum , gram oteye gitmiyor ama.
![]()
İğrençtir o yaaa...Kilo vermek icin sirkeli su icmeyi denediniz mi?![]()
Amann bizim yaptığımızı yapın 1 haftada evlenin herkes afallasın adet falanda kalksın ortadan :)
İğrençtir o yaaa...
Sevgi anlasmak deeldir nedensiz de seviliir bazen kucuk bir an icin bir omur bile verilir
Biz anlasmadan takiliyoruz![]()
:) Ben de 8 ayda 6 kilo alıp 58 ize çıktım diye üzülüyordum ki geçen hafta sabah kahvaltıdan önce şekersiz kahve içerek 2 kilosunu attım, tavsiye ederim :)