- 10 Ocak 2014
- 30.831
- 47.062
- 798
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #1.681
Kendini bu kadar hırpalama, üzülmeni anlıyorum bende her canlı için üzülürüm kıyamam, sen kendini suçladıkça, üzüldükçe o geri gelmeyecek kiUyutmak icin para almiyorlar. Ben dedim para vereyim tedavi edin adam gibi evde de bakarim iyilesir o ama kabul etmediler. Zaten cikarken imzalatmislardi her seyi yapabiliriz diye ama aklima gelmedi cunku canli kustu ya. Keske imzalamasaydim.
Tatliydi bir kustu uzuldum.. Yasama sansi verilmemesi uzuldum, salakligima uzuldum, eve getirseydim bir yemek verseydim daha iyiydi. Ne diye goturdum ki sanki.
Ne oldu canım
Slm hoş geldin :)Bana selam veren yok mu
Aaaa çok üzüldümCok kotuyum canim. Suclu hissediyorum acil okula gidip bir form vermem lazimdi . Yolda bir guvercin buldum. Sonra veterinere goturdum. Bir sey yapamayiz deyip uyutmuslar , birakmiyorlar eve getireyim baska bir veterinere gotureyim.
Ben yardim edemeyeceksem neden hayvanlari karsima cikariyor Allah. Olecekse zaten kendisi de olurdu. Ben olmesine yardim ettim simdi.
Hoşbulduk ne haberSlm hoş geldin :)
Selamlar ablaların ablasııuBana selam veren yok mu
Merhaba canım nasılsınSelamlar ablaların ablasııu
İyilik güzellik :) Kuşa üzülüyoruz hep beraber işteAaaa çok üzüldüm
Ama kendini suçlama demek yapacak birşey yokmuş onun için en uygunu buymmuş
Hoşbulduk ne haber
Cok kotuyum canim. Suclu hissediyorum acil okula gidip bir form vermem lazimdi . Yolda bir guvercin buldum. Sonra veterinere goturdum. Bir sey yapamayiz deyip uyutmuslar , birakmiyorlar eve getireyim baska bir veterinere gotureyim.
Ben yardim edemeyeceksem neden hayvanlari karsima cikariyor Allah. Olecekse zaten kendisi de olurdu. Ben olmesine yardim ettim simdi.
Evet nevresime de benziyorÖyle mi buna çok memnun oldum
Nevresimi çağrıştırdığını söyleyen çok oluyor
İyilik güzellik :) Kuşa üzülüyoruz hep beraber işte
Everest daha iyiymişEvet nevresime de benziyor
Çok şükür iyiyimMerhaba canım nasılsın
Kötü bir zamanda okumadan giriş yaptım galibaÇok şükür iyiyimAslında kuş meselesini okudum üzüldüm Bi de şey oldu da nasıl desem
Suçlu ifadesi takılmışsın, De hele bakim Ne oldu :)Çok şükür iyiyimAslında kuş meselesini okudum üzüldüm Bi de şey oldu da nasıl desem
Şey benim mens dönemim geçmiştide acabaaKötü bir zamanda okumadan giriş yaptım galiba
Ne oldu canım
Kaç gün geçti canımŞey benim mens dönemim geçmiştide acabaaGeliyo mu ki dedim test yaptım sonuç negatif
:) İsabet olmuş ertelememişmiydin sen gebeliği zatenŞey benim mens dönemim geçmiştide acabaaGeliyo mu ki dedim test yaptım sonuç negatif
Suçlu ifadesi takılmışsın, De hele bakim Ne oldu :)
Bende bir turlu cift çızığı yakalayamadimŞey benim mens dönemim geçmiştide acabaaGeliyo mu ki dedim test yaptım sonuç negatif
Ya öyle yoğunum ki abla unutmuştum 4 gün geçmiş bu gün eve gelince farkettim test yaptım negatif bişey olmaz demii ? Yani sınuç değişir miiKaç gün geçti canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?