- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.018
- 798
- 36
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #1.721
Benm bazi kadin hastaliklarim varda o yuzden bu konuda biraz hassasim. Hemen olsun istiyorumOoooo daha çok yenisinizOlur olur merak etme
Benimde 2 yıldan sonra oldu
Çocuğun geleceğiyle oynuyosun :) Benim gibi kv nerden bulcantamam pink anlaştık
Vallaa bulamam sen bitanesinÇocuğun geleceğiyle oynuyosun :) Benim gibi kv nerden bulcan
Ayyy ben senin ikizlere talibim asıl. Olsunn yaşın önemi yok artık belki oğlum olursa verirsin yineHem benim ikiizm olmazsa oğlumun olur :)
Allah gönlünüze göre versin canımAslında çok istiyorum bebekHayatıma anlam katacaktır ablacım okudum ettim çalışıyorum olgun olduğuma inanıyorum bu yaşta bi çok sorumluluk aldım Ama çalışma koşullarım çok ağır ve borç ödüyoruz bitmedi daha bitmesinede var yani ne biliyim durumlar karışık
Bende de yok yoktu ama oldu çok şükür sen ümidini yitirmeBenm bazi kadin hastaliklarim varda o yuzden bu konuda biraz hassasim. Hemen olsun istiyorum
Allah bagislasin evladinizi,bize de nasip eder insallah o duygulari  
Gönülleri güzel olsunBenim kızlar belki çok çirkin görmeden niye istiyorsun
Allah gönlünüze göre versin canımVakti gelmişse engel olunmaz O nasibi ile gelir
Senin tuzun kuru tabiBende de yok yoktu ama oldu çok şükür sen ümidini yitirme
Hoşgeldin canım
Gönülleri güzel olsun
Yok canım yanlış anlama benimde sorunlarım vardı .Polikistik over,kist,tiroid,prolaktin eşimde varikoselSenin tuzun kuru tabi

Selaamm
Senin tuzun kuru tabi

Selaamm
Hoşgeldin canım
Tamam kızlardan birini sana vereceğim
Allah yardımcın olsun
Ürküttün bir an :) Ama ikiz sevdamdan vazgeçmicemHoşgeldin canım
Tamam kızlardan birini sana vereceğim
Allah yardımcın olsun
Sağol canım sende öylesin :)Vallaa bulamam sen bitanesin
Aa hadi ya. Bende de pko var.tüplerden biri tıkalı. Yumurtlama problemimde var o yuzden olmuyor. Esimde sorun yok ama sperm tahlili yaptirdikYok canım yanlış anlama benimde sorunlarım vardı .Polikistik over,kist,tiroid,prolaktin eşimde varikoselHatta 22 yaşında menapoza girdiğimi söylediler Bunlara rağmen oldu
Sadece bu günlük gitcen demi? Hiç açılmadın mı sen daha?Bugun Lucky de is yok. Yarisma bitsin zaten tamamen gidicem.
Bugun Lucky de is yok. Yarisma bitsin zaten tamamen gidicem.
İyiyim canım sen nasılsınNasılsın ?
Hoşbuldum abla nasılsın ?
Canım ikizlerden önce sorunum vardı ama 2. hamileliğim kendiliğinden olduAa hadi ya. Bende de pko var.tüplerden biri tıkalı. Yumurtlama problemimde var o yuzden olmuyor. Esimde sorun yok ama sperm tahlili yaptirdik
Nereye gidiyorsun Hiçbir yere gidemezsin
İyiyim canım sen nasılsın
İyiyim,ellerinden öperim
Sen nasilsin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?