- 27 Kasım 2013
- 5.922
- 675
- 248
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #1.641
HoşbuldukkkHosgeldin, 14. sosyetik uyemiz.
şuanki kilommmGunaydin guzel sosyetikler;
Diyet yarismasi bugun gunduz basliyor , eylulun 27 sinde gece bitiyor. Yapmaniz gereken tek sey suan ki kilonuzu yazmaniz ve her dort gunde bir sabah kilo bildirimini yapmaniz. Yedikleriniz serbest isterseniz topikten zayiflamaya konusunda akil alabilirsiniz. Aksamki basvurular kabul edilmeyecek.Biz ciddi bir muesseseyiz. Zaten listeye ekliycem gelince.
Kilo bildirimim : 66.5 kg
Hadi ya :) haketmiştimsen nasıl uyudum O kadar saat :)
Ama en azından artık acı çekmeyecekOkula giderken yavru bir guvercin buldum yolun kenarindaydi. Korkmustu ama kontrol etmedim , kadinin verdigi kutuya koydum. Kanatlarinin altinda bir yara gibi bir sey varmis. Yasayamaz diye uyutmuslar. Ne kadar salagim ya keske goturmeseydim , pisman oldum.
Ama en azından artık acı çekmeyecek
Luck 1 hafta topiğe uğramayanı listeden silmek gibi bir şeyler düşünüyor musun :)
Uzman olan onlar sonuçta vardır bi bildikleri, Kolayına geldiği içinde yapmış olabilir, eziyet çekmesin nasılsa düzelmeyecek diyede düşünmüş olabilir. Uçmasa olur mu canım, güvecinlerin yaşam şekli bu sonuçta.Ama insan en azindan yemek bir sey verir. Onu bile vermemisler zavalliya. Nasil veteriner bunlar anlamadim. Hayvani sakat birakmak istemiyorlar. Sakat kalsa da ben bakarim diyorum anlamiyorlar. Bir guvercinin illa ucmasi mi lazim, o hayvanin yasama sansi yok mu.
Onu simdi dusunecek durumda degilim ama silmem herhalde.
hayırdır 1 hafta nereye gidiyosun.Luck 1 hafta topiğe uğramayanı listeden silmek gibi bir şeyler düşünüyor musun :)
Uzman olan onlar sonuçta vardır bi bildikleri, Kolayına geldiği içinde yapmış olabilir, eziyet çekmesin nasılsa düzelmeyecek diyede düşünmüş olabilir. Uçmasa olur mu canım, güvecinlerin yaşam şekli bu sonuçta.
Üzülme ya, yapacak bişey yok ki artık. Bu tür işlerde çalışanlarda vicdan daha yoğun olmalı aslında ama nedense konu hayvanlar olunca pek öyle olmuyor. Gerçi bazı doktorlarda aynı halt. İnsan hayatının önemsenmediği bi dünyada hayvan hayatıda önemsenmiyor malesefKolayina geldi diye uyuttular ben eminim, iyilesebilir de bence cunku daha kucuktu. En azindan yasama sansi vermeleri lazimdi. Ucmayan guvercinler de olabilir bazen ucmuyor diye oldurmek cok sacma.
Ama insan en azindan yemek bir sey verir. Onu bile vermemisler zavalliya. Nasil veteriner bunlar anlamadim. Hayvani sakat birakmak istemiyorlar. Sakat kalsa da ben bakarim diyorum anlamiyorlar. Bir guvercinin illa ucmasi mi lazim, o hayvanin yasama sansi yok mu.
Onu simdi dusunecek durumda degilim ama silmem herhalde.
hayırdır 1 hafta nereye gidiyosun.
Hoşgeldin :)Ben geldim herkese iyi akşamlar basıl gidiyor?
Üzülme ya, yapacak bişey yok ki artık. Bu tür işlerde çalışanlarda vicdan daha yoğun olmalı aslında ama nedense konu hayvanlar olunca pek öyle olmuyor. Gerçi bazı doktorlarda aynı halt. İnsan hayatının önemsenmediği bi dünyada hayvan hayatıda önemsenmiyor malesef
Farkındayım canım üstüne gelmiyorum o yüzden sessiz sessiz takılıyorum burdaHic geyik yapasim gelmiyor. Gercekten uzuldum zavalli kus.
Zayiflama konusu da burda.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/16-gunluk-zayiflama-yarismasi.753450/
Gel yaz oraya kilonu dünür :) http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/16-gunluk-zayiflama-yarismasi.753450/Ben geldim herkese iyi akşamlar basıl gidiyor?
Günün anlam ve önemini belirten karitatür geldiSelaamm kizlarrrr 
Yazdim ya gormedin mi?EnHarbiKiz sen gelcen mi son kararın ne :) Nasıl oldun bu arada dün giremedim misafirim vardı, uzaktan bakabildim sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?