- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.803
- 598
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
Atıştırmaya mıben acıktım, atistirip geliyom.
İyi bakalım ben de biraz vurdayımMeyra uruyoruz dedi onu tartisiyorduk.Ooo koclarla acaip anlasiyorum ben. Sohbet bizi nereye gotururse canim o tarafa gidiyoruz.
Tabi ki canim seni basta saydim. Ikincisin sen.
Hayirli geceler .
Ben yurt disindayim ya ondan. Koc olan meyra yuklenelim ona.
Tamam o zaman
Ne kaynatıyorsunuz bakalım
Benim kızlarda koç burcu
Of bu erkekler. Benim sevgilimin eli de hep el frenindeydi. Bu nedenle el freni olmayan bir araba aldimMerhaba
Benm esimde oyle. Aslinda o kirdi benm oz guvenimi. Eli hep el freninde. Carrt cekiyo ifrit oluyorumarabasi cok kiymetli bana vermiyo. Bana alacakmis hic karismayacakmis. Arabasina gozu gibi bakiyor. Anahtari alip kacmaya tesebbus ettim ama cesaret edemedim
Merhaba nasılsın
Merhaba
Ben de araba kullanmayı ford focusta öğrenmiştim.
Canım ne yaparsan yap güvenmezler bize26 yasindayim. İstanbuk trafiğinde babam yanimdayken usta sofor gibi kullaniyordum. Mersine gelin geldim. Bu sehrin sakinliginde kullanamiyorumesim bana guvenmiyor cunkuuu o oyle yapinca zirt pirt el frenini cekip surekli konusunca ahanda gittikkkk, laaannnn carptin carptinnn,bu carpisan oto degil haaa!! all balatalar öldüü,fren şiştiii vs vs. Onun dirdiri özgüvenimi kiriyor vurcam kafasina kürekle görecek gününü
Evet benim kızçeler koç burcu haklısın biraz zorlarHm dogru hatirladim simdi:)
Yurtdisindayken kuzenimin ehliyeti vardi araba kiraliyorduk aman Allahm hep yanlis serite giriyorduk cunku trafik tersti o ulkede:)
Aaa koc burcu mu kizlar. Ay benim sevgilim koc kocam olur da ondan koc cocugum olursa evi terkederim sanirim. Ya koc burcu insani zor degil mi
Of bu erkekler. Benim sevgilimin eli de hep el frenindeydi. Bu nedenle el freni olmayan bir araba aldimArtik el atamayacak
Meraba tekrardan :) Yaa ben de araba kullanmayi ford fiesta ile ogrenmistim :) fiestacıkımmdı o benim :)
HoşgeldinizSosyetik olmayanlar da gelebilir mi? ben oldukça halktım ama gözüm yüksekte bir gün gircem sosyeteye :)
benim koç sevgili basak: )
kız insan sevgilisini sevmezmi?
nasıl bilirsin bizi de bakıyım?
26 yasindayim. İstanbuk trafiğinde babam yanimdayken usta sofor gibi kullaniyordum. Mersine gelin geldim. Bu sehrin sakinliginde kullanamiyorumesim bana guvenmiyor cunkuuu o oyle yapinca zirt pirt el frenini cekip surekli konusunca ahanda gittikkkk, laaannnn carptin carptinnn,bu carpisan oto degil haaa!! all balatalar öldüü,fren şiştiii vs vs. Onun dirdiri özgüvenimi kiriyor vurcam kafasina kürekle görecek gününü
Of bu erkekler. Benim sevgilimin eli de hep el frenindeydi. Bu nedenle el freni olmayan bir araba aldimArtik el atamayacak
Canım ne yaparsan yap güvenmezler bizeVuralım kafalarına
Hoş bulduk :) Herkes bir anda susunca yanlış dalış yaptım sandım :)Evet benim kızçeler koç burcu haklısın biraz zorlarGerçi ikizler ama alakaları yok
Umarım istediğin başka burç olur çocukların
HoşgeldinizBen de pek sosyete sayılmam takılıyorum
Bencillerde ondanHm ben de 22 yim ayni senin gibi babamin yaninda cok rahatim ama sevgilim beni deli ediyordu acemilik zamanlarimda. Bunlar niye boyle yahu.
Evet benim kızçeler koç burcu haklısın biraz zorlarGerçi ikizler ama alakaları yok
Umarım istediğin başka burç olur çocukların
HoşgeldinizBen de pek sosyete sayılmam takılıyorum
30 zeytinin hikmeti ne?30 tane zeytin yiyecek.
Atıştırmaya mıSen diyette değil misin Gel gitme bir yere
İyi bakalım ben de biraz vurdayım
Hm dogru hatirladim simdi:)
Yurtdisindayken kuzenimin ehliyeti vardi araba kiraliyorduk aman Allahm hep yanlis serite giriyorduk cunku trafik tersti o ulkede:)
Sosyetik olmayanlar da gelebilir mi? ben oldukça halktanım ama gözüm yüksekte bir gün gircem sosyeteye :)
Bu saatte birşey yemeyin30 zeytin mi
Bencillerde ondan
Hepsi aynı o yüzden takma kafanıİyi taktikmis bende mi oyle yapsam
Hak ediyorlar
Topic sahibi değilim ama herkese açık diye düşünüyorumHoş bulduk :) Herkes bir anda susunca yanlış dalış yaptım sandım :)
Çok duramam olduğu kadar idare edinBeni yalniz birakma meyra nin cenesiyle. Ara da verdi simdi, dinlenip gelecek.
Evet burda her sey ters. Kimin aklina geldiyse zamaninda pek hos degil.
Once bir on elemeye tabi tutuluyorsunuz ama Allah'tan umit kesilmez.
Evet onun aksam yemegi o.
Benmkide oyle. Bir suru kurali ihlal esiyo. Ben yapsam kiyamet koparBir de kendileri mukemmel ya :)
Ben de mudahele etmeyim diyorum ama kirmizi isigi farketmedigi bile oluyor bazen. :)
Hepsi aynı o yüzden takma kafanıŞimdi arabayı ona vermiyorum
30 zeytinin hikmeti ne?
Çok duramam olduğu kadar idare edin
Akşam yemeği için geç bir saatYurt dışında mı yaşıyordu Neyse kızdırmayayım Afiyet olsun Meyra'cım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?